Culiță Sterp, tras pe dreapta de oamenii legii! „Se mai întâmplă, fraţilor”. Artistul a fost testat antidrog: „Noroc că nu fac prostii”

Culiță Sterp a filmat întreg momentul și a postat imaginile pe contul său de TikTok.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Culiță Sterp a fost oprit în trafic de un filtru al poliției rutiere, iar fupă ce i-au verificat toate documentele, agenții de poliție au decis să-i facă și un test antidrog.

Câteva momente mai încolo, aceștia au avut și rezultatul. Artistul s-a lăudat pe rețelele de socilaizare și chiar le-a transmis un mesaj internauților. 

Culiță Sterp

Culiță Sterp

[Sursa foto: Captură video ]

Culiță Sterp, declarații după rezultatele testului antidrog: „Spuneți nu substanțelor interzise” 

Artistul este foarte activ pe rețelele de socializare și mereu în contact cu fanii săi cărora le povestește absolut tot ce face. Pe TikTok el le-a dezvăluit și arătat internauților că a fost oprit de un un achipaj de poliție și pus să facă un test antidrob. Bineînțeles că rezultatul a fost negativ, căci acesta este total împotriva substanțelor interzise, ba chiar i-a îndemnat și pe fanii săi să stea departe de stupefiante. 

Culiță Sterp: Se mai întâmplă, fraţilor, şi d-astea, noroc că nu fac prostii. E ok!

Polițist: Să-l pui pe perete!

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Culiță Sterp: Să-l ţin amintire în perete? Am făcut şi eu prima dată în viaţa mea un drug test. Ce credeţi, e bine! Doamne ajută, sănătate! Spuneti NU drogurilor!

Culiță Sterp

Culiță Sterp

[Sursa foto: Captură video ]

Culiță Sterp, la un pas să fie implicat într-un accident rutier grav! „ TIR-ul se bagă pe mine să mă omoare, fraţilor”

Tot într-un TikTok, Culiță Sterp le-a povestit internauților cum era să fie implicat într-un accident grav, după ce un șofer de pe TIR a decis să-i dea o lecție! Artsitul spune că au urmat momente de panică și chiar s-a temut pentru viața lui. 

Citeste si: Culiță Sterp, un munte de omenie! A sărit în ajutorul unui prieten, care a ajuns în scaun cu rotile: ”Și-a pierdut piciorul și are nevoie de bani pentru proteză”

Băi, oameni buni, auziţi ce păţesc! E ora 1:40 dimineaţa şi vin acasă de la cântat şi un handicapat, că nu pot să îi spun altfel, cu TIR-ul se bagă pe mine să mă omoare, fraţilor. Am nişte nervi de nu mai pot, trebuia să vă spun, să împărtăşesc cu voi asta.

Merg, cum merge toată lumea pe drum şi unu credea că merg cu faza lungă spre el. Şi el mi-a dat fază lungă, ditamai TIR-ul, cu xenoanele alea, şi voia să intre direct pe mine, pe contrasens. Noroc că m-am tras în şanţ. Am întors imediat maşina şi m-am luat după el. Vai, ce nervi am!

Citeste si: Culiță Sterp a încercat să-și împace părinții, însă fără rezultat: ”Sunt orgolioși amândoi”. Ce spune acum artistul despre relația cu tatăl lui

Moşule, dacă vezi filmarea asta, că era un om trecut de 50 de ani, vezi-ţi de treaba ta şi niciodată să nu mai faci asta, că poţi omorâ oameni nevinovaţi. Te-ai încuiat în maşină când m-am întors după tine, nu că aş fi vrut să îţi fac ceva, dar să te întreb ce a fost în capul tău? Vrei să omori oameni, ce vrei să faci?”, este mesajul postat artist pe contul său de TikTok.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mama Geta l-a învățat bine! Culiță Sterp e băiat de casă. Cum se descurcă singur, fără ajutor, înainte de un eveniment: ”Viață de lăutar”

Mama Geta, îngrijorată din cauza războiului! Se gândește că Iancu și Culiță vor fi chemați la luptă: ”Vine la mine plângând, n-are somn”

Culiță Sterp a plecat cu tot cu copil din țară! Ce mesaj a găsit de la mama Geta după ce a coborât din avion. L-a emoționat: "Doamne, zici că e tati"

3 zodii vor da lovitura din punct de vedere financiar de săptămâna următoare

Două forțe mondiale cutremură toată lumea! Peste 5 miliarde de oameni ar muri. E fără precedent

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

China trimite trupe în Rusia. Breaking News

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies