Cum a ajuns fiul Vioricăi Dăncilă să fie executat silit de bancă? A ajuns într-o situație jenantă pentru o sumă infimă! Dezvăluiri exclusive

Fiul Vioricăi Dăncilă a ajuns în situația de a fi executat silit pentru o datorie la bancă.

Victor Dăncilă
Autor: Radu Constantin

In articol:

Victor Florin Dăncilă, fiul Vioricăi Dăncilă, a ajuns într-o situație delicată, aceea de a fi subiectul unei executări silite cerute de o bancă din București. Tânărul nu a mai avut niciodată probleme de acest tip.

Amenințat cu blocarea conturilor

În toamna anului trecut, un executor judecătoresc a solicitat permisiunea instanței de a-l excuta silit pe fiul Vioricăi Dăncilă, angajat la Curtea de Conturi. Judecătorii nu au avut nevoie de mai mult de o ședință să încuviințeze începerea procedurii de executare silită, așa că Victor Dăncilă s-a trezit în situația de a fi amenințat cu blocarea conturilor.

Citeste si: Marcel Ciolacu, președintele PSD le-a dat ”interzis” în partid lui Liviu Dragnea și senatoarei Diana Șoșoacă!

Interesant este că în declarațiile de avere pe care le-a dat în calitate de angajat al Curții de Conturi, Victor Dăncilă nu a specificat nimic legat de vreun credit la bancă. Problemele ar fi apărut însă în momentul în care fiul fostului premier și-a închis un card însă nu și contul la care acesta era atașat. Pentru că nu a mai fost alimentat, contul a acumulat sume restante din diverse comisioane de administrare, fără ca Dăncilă Jr.

să știe de existența acestora.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Citeste si: Viorica Dăniclă, așa cum n-ai mai văzut-o niciodată! Fostul premier, dezvăluiri emoționante din trecut: „Nu e bine să ai un singur copil”

Citeste si: Viorica Dăniclă, așa cum n-ai mai văzut-o niciodată! Fostul premier, dezvăluiri emoționante din trecut: „Nu e bine să ai un singur copil”

Fiul Vioricăi Dăncilă datora 25 de lei băncii

În cele din urmă, tânărul ar fi aflat că datorează în jur de 25 de lei pentru care se pregăteau actele pentru executarea silită, iar următorul drum a fost la bancă pentru a-și acoperi datoria. Din păcate, a fost prea târziu, pentru că procedura era deja demarată și trebuia dusă la capăt. Așa a ajuns fiul Vioricăi Dăncilă să fie executat silit pentru o datorie de doar 25 de lei.

Victor Dăncilă
Victor Dăncilă, la nunta lui cu Elena

Victor Dăncilă este consilierul vicepreședintelui Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi și la ultima lui declarație de avere specifica un salariu anual de aproape 95.000 de lei. El deține un apartament de 70 mp obținut prin donație în anul 2013 și un automobil fabricat în 2017. Victor Dăncilă a divorțat în urmă cu doi ani de soția lui, Elena, care lucrează ca jurist la Primăria Sectorului 5. Cei doi nu au copii împreună, nu au avut bunuri obținute în timpul căsătoriei, așa că divorțul s-a pronunțat discret, în fața unui notar public. Victor este fiul adoptiv al Vioricăi Dăncilă și a fost înfiat de fostul premier la începutul anilor 90.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Liviu Dragnea nu se aștepta la așa ceva! Cum l-a pedepsit conducerea penitenciarului Rahova: „Nu m-am gândit că...”

Viorica Dăncilă spune tot! Povestiri din culisele guvernării PSD. „Sunt lucruri care trebuie spuse"

Liviu Dragnea rămâne în închisoare! Judecătorii i-au respins cererea de revizuire a condamnării

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

OMS, avertisment pentru România! Ce pățim dacă renunțăm la masca de protecție. Iohannis e direct vizat

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Atenţie la pâine! Felul în care o consumăm ne poate îmbolnăvi de cancer. Studiu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies