Cum a ajuns să arate Simona Sensual după ce a ieșit din viața publică

Simona Sensual este de nerecunoscut. Cum a ajuns vedeta! Imagini incredibile

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru

Simona Sensual
Simona Sensual[Sursa foto: Facebook]

 


In articol:

Simona Sensual este de nerecunoscut. Vedeta nu mai este blondă, ca-n urmă cu mulți ani, când apărea prin ziare, ci a avut parte de o schimbare majoră. Tânăra a dispărut brusc din viața publică și n-a mai fost implicată în niciun scandal. Ba mai mult, Simona a ales calea credinței, având alte preocupări decât cele pe care le avea în tinerețe.

Simona Sensual
Simona Sensual[Sursa foto: Facebook]

Cum arată acum Simona Sensual

Simona este brunetă și a renunțat la viața haotică pe care o ducea înainte. Aceasta a devenit celebră, în urmă cu mulți ani, când poza în Libertatea, pentru Fata de la Meteo. Simona Suhoi, pe numele său real, și-a lăsat viața publică unde era adesea implicată în diverse scandaluri din cauza fostului ei iubit de la acea vreme, Nicu Maharu. Fosta blondină a urmat o altă cale la 37 de ani. Aceasta a devenit mult mai credincioasă, așa cum nu credea nimeni c-o poate vedea vreodată. 

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Simona a vorbit, la Antena Stars, despre noile sale obiceiuri, care implică o viață spirituală. “Asta este o educație dată de familie. Eu nu sunt pe yoga, sunt pe viața spirituală. (…) În tinerețe ne mai facem de cap. Suntem tineri, dar încerc să țin un echilibru. Nu poți să ai un echilibru în viață, dacă nu ai o viață spirituală puternică. Dacă nu ești conectat și iubit, dai în depresie”, a mărturisit Simona Sensual.

Simona Sensual
Simona Sensual[Sursa foto: Facebook]

Simona are mare credință în Dumnezeu, dar și într-un nou proiect. Bruneta vrea să-și facă o emisiune pe canalul său de YouTube, cu o serie de interviuri cu persoane importante din Biserică.

O să încep să fac niște interviuri de săptămâna asta pe canalul meu de YouTube cu oameni din alte domenii, cu niște oameni care nu sunt persoane publice, dar vor fi pe spiritualitate. Pe partea de viață spirituală, o să vină niște fețe preoțești”, a explicat Simona.

Fosta blondină a povestit de vechile proiecte, după ce începuse în anul 2017 să dezvolte un atelier de rochii. “Vreau să trec la nivelul următor în care să îmi dezvolt afacerea mea cu haine, dar mă apuc şi de design interior. Îmi lărgesc aria de activitate şi vreau să pregătesc pentru anul viitor o colecţie de modele prezentate într-o vilă decorată de mine. O voi avea alături pe prietena mea Maria Anichiti şi vrem să surprindem publicul cu surprizele noastre. Momentan, cei care îşi doresc creaţiile mele le pot comanda de pe pagina de Facebook Elidesign”, povestea tânăra într-un interviu pentru click.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Simona Senzual, căsătorită în secret?! Ce s-a mai întâmplat în viața vedetei?

Simona Suhoi (ex-Sensual) a ratat o vacanță în Filipine din cauza pandemiei! ”De 1 Mai m-am bronzat în mașină”

Suferi de hipertensiune? Top 5 ceaiuri care îți scad tensiunea. Sunt cele mai bune remedii naturale

La biserică, doar cu bon de ordine! Experiența Simonei Suhoi la mănăstire după intrarea în vigoare a legilor anti-coronavirus

Simona Suhoi (ex-Sensual) a găsit leacul pentru coronavirus? ”La saună am scăpat de...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies