Cum a făcut rost fiul lui Iurie Darie de 70.000 de euro, pentru a se trata de ciroză! Anul trecut, Alexandru şi-a vândut casa şi maşina!

Din declaraţia de avere reiese cum a făcut rost fiul lui Iurie Darie de 70.000 de euro.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Regizorul Alexandru „Ducu” Darie este internat de zile întregi, în stare gravă, la Terapie Intensivă, la Institutul Clinic Fundeni din Capitală. El ar suferi de ciroză și se află pe listele de transplant hepatic. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Ducu Darie, la începutul acestui an, în luna ianuarie, când a mers la spitalul privat la care se trata. Foarte slab şi tras  la faţă, chircit de tratamente, Alexandru era de nerecunoscut.  

Citeste si: Ultimă oră: ce se întâmplă cu Mario Iorgulescu! Organele lui au început să cedeze

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Nicolae Guță se retrage din viața artistică! Ce a pățit regele manelelor

Citeste si: Cum sa iti CURETI FICATUL in mod natural. 7 bauturi care FAC MINUNI

Cum a făcut rost fiul lui Iurie Darie de 70.000 de euro. A luat 60.000 de euro pe apartament

Ducu Darie este manager la Teatrul Bulandra, iar din ultima declaraţie de avere, completată în iulie 2019, reiese că, în 2018, a vândut două bunuri: un autoturism, cu 9.800 de euro, şi un apartament, cu 270.000 de lei, adică aproximativ 60.000 de euro, ceea ce înseamnă că a încasat, în total  aproximativ 70.000 de euro. Cel mai probabil, Ducu a vândut bunurile pentru că are nevoie de bani pentru tratamentul cirozei de care suferă la diverse clinici private. (vezi ce operaţie va suferi Florin Salam la Viena)

fara descriere

Cum a făcut rost fiul lui Iurie Darie de 70.000 de euro. Ducu mai deţine un teren şi două case la Tărtăşeşti 

Ducu mai deţine un teren şi două case la Tărtăşeşti, în Dâmboviţa, moştenite de la tatăl său. La venituri, Darie a trecut 84.117 lei (salariul de manager) şi 281.060 de lei (drepturi de proprietate intelectuală). În total, el a încasat 365.177 lei, adică 30.431 de lei pe lună, ceea ce înseamnă aproximativ 6.600 de euro lunar. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate