Cum a fost viața lui Liviu Dragnea în închisoare. Fostul lider PSD a povestit despre momentele grele petrecute în Penitenciarul Rahova: „A fost un iad!”

Liviu Dragnea a dezvăluit cum a fost perioada petrecută în închisoare.

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Liviu Dragnea a dezvăluit, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, cum și-a petrecut timpul în închisoare și cât de tare l-a afectat această experiență.

Cum a fost viața lui Liviu Dragnea în închisoare

Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Liviu Dragnea a fost întrebat de moderatoarea emisiunii dacă în timpul în care a fost în închisoare s-a simțit vreodată amenințat

de ceilalți deținuți. „ V-a fost frică în pușcărie că veți fi violat?”, a fost întrebarea.

Cum a fost viața lui Liviu Dragnea în închisoare

Citeste si: Ce avere avea Liviu Dragnea, înainte de a fi pusă sub sechestru. Fostul lider PSD trăiește din 2 treimi de salariu

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Fostul politician a mărturisit că deși a suportat traume foarte greu de suportat, gândul că ar putea fi violat nu l-a măcinat niciodată. În schimb, în cei doi ani și două luni de stat în Penitenciarul Rahova, a fost privat de anumite drepturi și i-a fost foarte greu să rămână cu o minte sănătoasă.

„Nicio secundă, mie personal. Am spus că viața acolo a fost un iad.

Pentru toți care au fost acolo a fost un iad. Când ți se ia libertatea este cea mai mare traumă pe care o poate trăi un om. Este peste problemele de sănătate momentul când ți se ia libertatea. Se adăuga și frustrarea generată de nevinovăția mea. Cu toate că îmi hrăneam creierul să rămân totuși stabil și sănătos la cap, spunându-mi da, trebuia să ajungi aici, nu se mai punea problema dacă ești vinovat sau nu.

Ceea ce m-a scârbit foarte mult a fost presiunea șefului ANP, numit în decembrie 2019, care a avut un singur obiect. Luni a fost numit, marți a mers la muncă, miercuri l-a chemat pe directorul penitenciarului să discute despre mine. Nu avea alte alte obiective, decât mine. Cum să fiu scos de la muncă, cum să fiu mutat de colo până colo, ceea ce s-a și întâmplat, și am ajuns în situația de a sta 9 luni de zile la izolare fără să pot ieși la muncă.

Dreptul la sănătate și multe alte drepturi încălcate dovedite prin hotărâri judecătorești definitive”, a mărturisit Liviu Dragnea.

Cum a fost viața lui Liviu Dragnea în închisoare

Pe 27 mai 2019, fostul lider PSD a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, după finalizarea procesului în dosarul angajărilor fictive la Protecția Copilului Teleorman. Timp de doi ani și două luni și-a ispășit pedeapsa în Penitenciarul Rahova, de unde a fost eliberat condiționat pe 15 iulie 2021. 

Citeste si: Cine sunt și cum arată cei doi copii lui Liviu Dragnea, Valentin și Alexandra

Gratia, județul Teleorman. A urmat cursurile liceului de matematică–fizică Unirea din Turnu Măgurele și a Facultății de Transporturi, din cadrul Institutului Politehnic București, iar timp de doi ani  funcția de președinte al Partidului PSD.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Carmen de la Sălciua, schimbare radicală de look! Vedeta a renunțat complet la brunet

Meda de la Puterea dragostei, victima unei fraude! Cum a pierdut 120.000 de euro: „Am fost nevoită să îmi vând mașina”

Alexia Eram și Mira, prima întâlnire după ce artista l-a sărutat pe Mario Fresh! Cum a decurs totul

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

ȘOCUL ANULUI despre PFIZER! Lovitură totală pentru cei vaccinați cu ambele doze. Au anunțat acum

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

E descoperirea momentului. O plantă otrăvitoare, leacul pentru COVID-19. Rezultatele din laborator sunt promițătoare

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies