Cum a pierdut Marcel Toader 50.000 de euro: "Am încercat, am tot încercat cu frumosul"

Marcel Toader se plânge că a dat bani pe care nu îi mai poate recupera acum de la prieteni.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Marcel Toader susţine că a împrumutat aproximativ 50.000 de euro, iar acum prietenii nu vor să îi mai dea înapoi banii.

"Sunt două persoane pe care le-am împrumutat şi care nu au catadicsit să-mi mai întoarcă banii. Nu, este vorba de contracte de împrumut neonorate, bineînţeles, adică nu au mai dat banii înapoi. Da! Şi de prietenie şi în al doilea caz şi de o oarecare rudenie, da. Eu nu aş vrea să îi pierd, pentru că sunt un tip înţelegător. Sunt o persoană care are bun simţ şi înţelegere, dar există şi la mine o limită, ca la tot omul, înţelegeţi? Păi în total vreo 50 de mii de euro. Am făcut de toate până acum, am încercat, am tot încercat cu frumosul, dar degeaba. Nu că m-au supărat, dar e păcat pentru că sunt banii mei şi trece timpul şi eu am nevoie de bani, normal, ca orice om, nu vedeţi ce vremuri trăim?!", a spus Marcel Toader într-o emisiune TV.


Marcel Toader, dezvăluire neșteptată: „După atâtea nenorociri, sunt foarte pretențios”

Marcel Toader a vorbit despre viața sa personală. Ce planuri are omul de afaceri.

Citeste si: Ilie Năstase, primele declaraţii despre copilul cu proaspăta soţie: "Mi-a promis că, dacă e fetiţă..."

Citeste si: Noi imagini din momentul în care Marcel Ioan Lepa, ucigașul polițistului din Timiș, a fost capturat!

Citeste si: CUTREMURĂTOR! Care au fost primele cuvinte ale criminalului din Timiș după ce a fost dus la spital! ”Nu credeam că mai apuc ziua de mâine”

Marcel Toader a vorbit despre sărbătorile pascale, precum și despre viața sa personală. Fostul soț al Mariei Constantin a dezvăluit ce face în fiecare an.

Spre deosebire de mulți alți bărbați divorțați, Marcel Toader a decis să le trimită mesaje tuturor fostelor soții. Iată ce le urează acesta de sărbători femeilor care au fost în viața sa:

„Eu le dau mesaj tuturor fostelor mele soţii. Le doresc tot binele din lume şi din toată inima mea o săptămână binecuvântată", a spus Marcel Toader în cadrul unei emisiuni TV.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate