Oana Pellea s-a dus într-un suflet la secţia de votare: „Am votat cu SETE!”

Oana Pellea s-a dus într-un suflet la secţia de votare în duminica alegerilor prezidenţiale.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Oana Pellea s-a dus într-un suflet la secţia de votare şi s-a fotogarfiat cu buletinul pe care figurau ştampilele care atestau că a votat. „Am votat cu SETE! Mare sete de adevăr și de o Românie educată, civilizată și proeuropeana! Duceți va la vot sa votați România pe care o doriți!”, a postat Oana Pellea.

Citeste si: Campioana olimpică la maraton a votat în SUA pentru alegerile prezidenţiale! Constantina Diţă s-a pozat cu buletinul în mână la secţia de votare din Colorado!

Citeste si: Cu cine a venit Viorica Dăncilă la vot! Toți au rămas uimiți: ”Cine se scoală de dimineață ajunge departe, nu?”

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Ce mesaj a trimis Traian Băsescu în ziua alegerilor prezidențiale 2019, turul II! "Dacă azi nu votezi, în următorii 5 ani să taci din gură”

„Votați, oameni buni! Nu v-ați saturat sa fiți doar folosiți si mintii si furati si calcati in picioare? Votați. Nu va costa nimic. Absolut nimic. Votati.”, a scris actriţa înaintea celeui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale. (citeşte totul despte turul 2 al alegerilor)

Oana Pellea s-a dus într-un suflet la secţia de votare: "Să votăm pentru o Românie educată"

„Romanii din diaspora fac sarbatoare din actul votarii ! Felicitarile mele! BRAVO! Noi, cei din tara, de ce nu stim sa facem sarbatoare din ziua votarii? Hai sa facem si noi sarbatoare maine!”, a mai postat Oana.

“Sarbatoarea democratiei. Haideti sa votam pentru o Romanie educata, civilizata, proeuropeana! minunat. multumesc celor din diaspora. sper ca si noi, cei din tara, ne vom ridica la inaltimea patriotismului dovedit de cei din diaspora”, a încheiat Oana Pellea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Alegeri prezidențiale 2019 turul 2! Bătălia finală! Viorica Dăncilă versus Klaus Iohannis! Cine va câștiga?

Klaus Iohannis vs. Viorica Dăncilă. Cum arată ultimele cifre interne și ce surprize pregătește PSD pentru alegeri

Alegeri prezidențiale 2019. Răsturnare de situaţie pentru Iohannis şi Dăncilă

Ștefan Mădălin Oprică, românul care a votat la New York! Reportaj emoționant cu românii din străinătate

A plecat în Germania pentru un trai mai bun, dar nu s-a mai întors: povestea lui Andrei, tânărul care la 23 de ani nu mai este printre noi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies