Oana Pellea s-a dus într-un suflet la secţia de votare: „Am votat cu SETE!”

Oana Pellea s-a dus într-un suflet la secţia de votare în duminica alegerilor prezidenţiale.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Oana Pellea s-a dus într-un suflet la secţia de votare şi s-a fotogarfiat cu buletinul pe care figurau ştampilele care atestau că a votat. „Am votat cu SETE! Mare sete de adevăr și de o Românie educată, civilizată și proeuropeana! Duceți va la vot sa votați România pe care o doriți!”, a postat Oana Pellea.

Citeste si: Campioana olimpică la maraton a votat în SUA pentru alegerile prezidenţiale! Constantina Diţă s-a pozat cu buletinul în mână la secţia de votare din Colorado!

Citeste si: Cu cine a venit Viorica Dăncilă la vot! Toți au rămas uimiți: ”Cine se scoală de dimineață ajunge departe, nu?”

Citeste si: Ce mesaj a trimis Traian Băsescu în ziua alegerilor prezidențiale 2019, turul II! "Dacă azi nu votezi, în următorii 5 ani să taci din gură”

„Votați, oameni buni! Nu v-ați saturat sa fiți doar folosiți si mintii si furati si calcati in picioare? Votați. Nu va costa nimic. Absolut nimic. Votati.”, a scris actriţa înaintea celeui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale. (citeşte totul despte turul 2 al alegerilor)

Oana Pellea s-a dus într-un suflet la secţia de votare: "Să votăm pentru o Românie educată"

„Romanii din diaspora fac sarbatoare din actul votarii ! Felicitarile mele! BRAVO! Noi, cei din tara, de ce nu stim sa facem sarbatoare din ziua votarii? Hai sa facem si noi sarbatoare maine!”, a mai postat Oana.

“Sarbatoarea democratiei. Haideti sa votam pentru o Romanie educata, civilizata, proeuropeana! minunat. multumesc celor din diaspora. sper ca si noi, cei din tara, ne vom ridica la inaltimea patriotismului dovedit de cei din diaspora”, a încheiat Oana Pellea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate