Cum a reacționat Viorica Dăncilă atunci când a fost întrebată dacă și-a făcut injecții cu botox

Reacția Vioricăi Dăncilă când a fost întrebată dacă are botox

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Cum a reacționat premierul României Viorica Dăncilă atunci când jurnaliștii au întrebat-o dacă este adevărat ce s-a scris în presă, că și-ar fi făcut injecții cu botox pentru a scăpa de ridurile de expresie.

Cum a reacționat Viorica Dăncilă atunci când a fost întrebată dacă și-a făcut injecții cu botox

Viorica Dăncilă a răspuns atunci când a fost întrebată dacă și-a făcut vreo intervenție estetică la nivelul feței pentru a scăpa de riduri. Premierul s-a amuzat atunci când a auzit ce curiozitate au jurnaliștii.

"Vedeți pe mine vreo urmă de botox?", a spus Viorica Dăncilă zâmbind, scrie stiripesurse.ro. Premierul României a precizat că nu a mers la ședința coaliției din cauza unor probleme de sănătate.

Viorica Dăncilă anunţă OUG: Închisoare pe viaţă pentru criminali, violatori şi pedofili

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că va da o ordonanță de urgență de înăsprire a pedepselor în cazul criminalilor, violatorilor și pedofililor.

Pedepsele vor merge până la închisoarea pe viață.

„Am spus că vreau sancţiuni drastice pentru criminali, violatori şi pedofili. Voi da o ordonanţă de urgenţă pentru instituirea pedepsei cu închisoarea pe viaţă, respectiv înăsprirea pedepselor pentru aceste fapte. Am zero toleranţă pentru lipsa de umanitate şi lipsa de respect faţă de cetăţean”, a declarat Viorica Dăncilă, la Palatul Victoria.

Citeste si: Uluitor! Cum arăta Ana Maria Mocanu înainte de operațiile estetice! Nici nu zici că era ea

Citeste si: Florin Răduță, reacție după prestația ratată aseară, pe scena Cerbul de aur! Ce explicație are pentru ce s-a întâmplat în timpul piesei: "Cel puțin penibil! Nu a fost o zi proastă"

Citeste si: Pensiile cresc substanțial de la 1 septembrie! Cu cât se măresc

Premierul a mai anunţat că va cere convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru adoptarea modificărilor legislative care vor fi propuse de Ministerul Justiţiei, potrivit antena3.ro.

„Ministerul Justiţiei a demarat o analiză a legislaţiei penale în cazul infracţiunilor grave şi foarte grave şi va aduce propuneri de modificare a legii, inclusiv pentru înăsprirea pedepselor. În calitate de prim-ministru voi da ordonanţele de urgenţă necesare şi voi trimite adrese către preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului pentru convocare în sesiune extraordinară. Aceste modificări legislative trebuie dezbătute şi implementate imediat. Îmi asum să fac acest lucru”, a precizat Dăncilă.

sursa foto: Mediafax Foto

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate