Cum a reușit să devină milionar fostul cumnat al Biancăi Drăgușanu! ”Nu puteam să îmi plătesc nici măcar chiria”

Tristan și Andrew Tate sunt, acum, multimilionari și derulează afaceri care îi îmbogățesc pe zi ce trece. Își permit mai orice, iar felul în care epatează cu sumele uriașe pe care le cheltuiesc pentru capriciile lor atrag femeile ca un magnet.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Cu toate acestea, nu cu mulți ani în urmă, cei doi erau săraci lipiți. Nu aveau nici după ce să bea apă. Acesta a fost și motivul pentru care, pare-se, Andrew Tate a luat decizia să intre în ring.

Citeste si: A anunțat că se însoară, iar apoi și-a umilit iubita! Tristan Tate, declarații ”grele” despre blondina cu care se iubește

Citeste si: Fratele lui Tristan Tate face bani din piatră seacă! Ce afacere a mai pus la punct pentru a-și umfla conturile

Citeste si: Fratele lui Tristan Tate, combinat cu o frumoasa de la Bollywood?

”Când am intrat în ring să lupt, eram un kick-boxer cu o centură neagră în judo și fără pic de experiență în MMA. Dar eram falit. Eram atât de sărac că nu îmi pyteam plăti nici măcar chiria. Asta se întâmpla înainte să îmi permit Lambo (mașina Lambourghini, n. red.) sau trabucurile de 200 de euro bucata. Omul cu care luptam câștigase deja cinci lupte la profesioniști și rămăsese fără adversar. Eu eram atât de disperat să fac niște bani încât am acceptat imediat să lupt cu el. Când am acceptat să mă bat, cel care organiza lupta mi-a spus că cel care câștigă ia toți banii, iar pierzătorul nimic. Am fost de acord. Tristan m-a întrebat de ce fac asta, mi=-a spus că nu ne putem permite să plătim chiria și dacă pierd e și mai rău”, povestește Andrew Tate despre momentul în care a început să facă bani. Pentru că, evident, a câștigat, a reușit să își facă KO adversarul. ”Șase ani mai târziu eram deja de patru ori campion mondial și multimilionar”, explică Andrew Tate.

Andrew Tate își vinde expertiza pe internet

Poreclit Cobra Tate, ex-cumnatul Biancăi Drăgușanu, a devenit celebru în lumea de noapte a Bucureștiului prin extravaganțele sale, multimilionarul de origine britanică plimbându-se în bolizi de sute de mii de euro și cheltuind sume uriașe în cluburi.

De curând însă, Cobra Tate a găsit încă o sursă serioasă de venituri pe lângă afacerea pe care o are în domeniul videochat-ului alături de fratele lui. Mai exact, și-a făcut un site în care, printre altele, vinde, la propriu, tot felul de ponturi celor care vor să reușească în viață. Și o face ținând tot felul de cursuri, care mai de care mai scumpe și, evident, ține și o serie de discursuri motivaționale, în stilul său, franc.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: