Fratele lui Tristan Tate, combinat cu o frumoasa de la Bollywood?

Andrew Tate, fratele lui Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, pare să fi pus mâna pe una dintre cele mai dorite actrițe ale noului val de la Bollywood, Karishma Sharma.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Plecat alături de Tristan Tate în India, mânat probabil de ceva afaceri presante, Andrew Tate și-a găsit timpul necesar pentru a se și distra. Și a făcut-o în stil mare, alături de o actriță care a impresionat la Bollywood.

Citeste si: Iubita lui Tristan Tate și cântăreața cu ochi de diamant, escapadă la mare! Și-au făcut de cap, pe iaht

Citeste si: Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu a fost reţinut de Poliţie! Tristan Tate era la volanul unui Lamborghini decapotabil! FOTO

Citeste si: Iubita lui Tristan, vedetă în videoclipul cântăreței cu ochi de diamant! Imagini BOMBĂ cu sexy-blondina Cristina

Citeste si: Iubita lui Tristan, vedetă în videoclipul cântăreței cu ochi de diamant! Imagini BOMBĂ cu sexy-blondina Cristina

Colecția de vedete ale fraților Tate pare să se mărească, fratele fostului iubit al Biancăi Drăgușanu reușind să își atragă invidiat tuturor bărbaților pasionați de filmele indiene după ce, de curând, și-a făcut o serie de fotografii alături de una dintre cele mai dorite tinere actrițe de la Bollywood, Karishma Sharma. Mai mult decât atât, el, pe contul de socializare, a fost extrem de ”agresiv” la adresa celor care îl invidiază, postarea făcută spunând totul despre ceea ce s-a întâmplat între milionarul britanic și diva filmelor de la Bollywood. ”Voi vă uitați la ea, dar ea bea cu mine”, a explicat Andrew Tate.

fara descriere

Actrița care și-a petrecut, cel puțin, seara cu celebrul (în România) milionar englez este o adevărată vedetă în India, ea având rolul principal într-un serial de mare succes de la Bollywood, o producție care, printre altele, a șocat țara prin lipsa de inhibiții a actrițelor, iar Karishma Sharma, ca mai toate vedetele de acolo, a reușit și în lumea muzicii, ea fiind, anul trecut, premiată pentru o melodie care a făcut furori în India.

Fostul cumnat al Biancăi Drăguşau, triplu campion mondial la kick-box

Andrew Tate este de trei ori campion mondial ISKA Kickboxing la categoria 85 kg şi campion Enfusion Live, el fiind însă, de mai bine de patru ani, ”retras” din ring. El însă recunoştea că şi-a mai exersat talentele la solicitarea Biancăi Drăguşanu când aceasta a fost agresată în trafic, doar că nu a apelat la prea multe calităţi pe care le-ar avea, scandalul aplanându-se rapid. „Când eu şi Tristan am ajuns acolo, tipul încă striga şi lovea cu pumnii în maşină. S-a întors şi ne-a văzut pe noi coborând din maşină şi venind către el. S-a speriat şi a încercat să fugă. Tristan l-a prins şi l-a întrebat: „Ce dracului faci” şi chestii de genul asta. L-a şi scuturat puţin. În acel moment mi-am dat seama că Tristan îşi pierduse controlul, iar adversarul nu era de calibrul lui. Tristan are cam 120 kg. Tristan îl luase de gât şi îl ridicase de la pământ. Am întrebat-o pe fată ce s-a întâmplat şi mi-a spus că a fost un accident şi că omul a luat-o razna. Atunci i-am spus lui Tristan să se calmeze şi să-l lase să plece”, a povestit Andrew, fratele lui Tristan Tate.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate