Cum arată acum ”mama” dansatoarelor de manele! Are 50 de ani dar e mai tare decât Loredana Chivu sau Denisa Despa

Cornelia Dansatoarea este cea mai bătrână dar și cea mai cunoscută dansatoare de manele din ultimele decenii, în România.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Cine are impresia că Loredana Chivu sau Denisa Despa știu să facă show la concertele de manele ar trebui să studieze puțin mai mult din istoria genului. Adevărata regină a genului este Cornelia, o doamnă trecută de 50 de ani care a prins toate generațiile de maneliști de după Revoluție.

fara descrierefara descriere

Deosebirea dintre Cornelia Dansatoarele și restul fetelor care își mișcă bazinul provocator pe scenă este că prima are și ceva studii. Ea este absolventă a Școlii Populare de Arte, predă dansuri orientale și prezintă emisiuni la două posturi de televiziune muzicale. În tinerețe, ea a lucrat la Ansamblul ”Rapsodia Română” și a fost angajată la Centrul de Cultură ”Tinerimea Română”.

fara descrierefara descriere

Citeste si: Plușica, show total pe manele! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei s-a urcat pe mese și i-a încins bine pe băieții din comuna Bărăganul

Citeste si: Petrică Mîţu Stoian şi-a luat păcăleala vieţii lui: „Este o mare ţeapă!” DEZVĂLUIRI

Citeste si: Motivul incredibil pentru care dansatoarea de manele cu sâni-gigant nu-și poate găsi iubit!

Cu un asemenea CV impresionant, Cornelia nu a uitat prima ei mare iubire: dansul. Ea apare în continuare la petreceri și la nunți în calitate de dansatoare dar și gazdă. Unde pui că doamna nu își arată deloc vârsta și își permite să poarte și acum ținute strânse pe corp sau decoltate.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate