Cum arată astăzi nepoatele din Spania ale Denisei Răducu!

Sora mai mare a Denisei Răducu este stabilită de ani buni în Spania, unde și-a întemeiat o familie.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Cântăreața Denisa Manelista a încetat din viață la doar 27 de ani, pe 23 iulie 2017, răpusă de o boală la ficat. Sora solistei, Adelina, a fost foarte afectată de dispariție, cele două fiind foarte apropiate. După ce s-a ocupat de toate pomenile pentru Denisa, Adelina s-a întors în Spania, acolo unde s-a mutat acum ani buni, când și-a și întemeiat o familie. 

Citeste si: Scandal uriaș pe moștenirea Denisei Manelista! Sora cântăreței și-a dat în judecată vărul, unchiul și pe ”vraci”! Sunt bani mulți la mijloc! EXCLUSIV

Citeste si: Denisa Manelista şi-a terorizat părinţii în copilărie! Era să dea foc la casă pentru că dorea să se încălzească, iar când dădea gerul mânca ţurţurii de la acoperiş!

Adelina și soțul ei au trei copii, numai fete: fata mai mare este Denisa, nepoata favorită a regretatei soliste, iar în mai 2016 au apărut pe lume și gemenele Patricia și Gabriela. Denisa face tenis de performanță la școală specializată de lângă Oviedo, familia visând ca puștoaica să calce pe urmele Simonei Halep. 

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate