Valentina Pelinel, dramă cumplită! Mărturisiri despre fratele mort: ”Nu am vorbit niciodată cu mama despre asta”

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Valentina Pelinel, alături de familie, au trecut prin momente grele. Blondina a povestit că fratele ei, care ar fi trebuit să fie botezat cu numele de Cristian, s-a născut prematur, la șapte luni. Fratele ai a trăit doar 10 zile, apoi a trecut în neființă.

Despre această dramă nu a vorbit niciodată cu mama ei. De asemenea, Valentina Pelinel a mai mărturisit că și ea s-a născut prematur, la opt luni, mamei ei fiindu-i foarte frică.

Citeste si: Cezar, noul intrat la Puterea Dragostei, tatuaj secret! Ce ascunde el sub tricou

“S-a născut cu un an înaintea mea, tot în decembrie (n.r. ziua ei e pe 8 decembrie), prematur, la şapte luni. N-a apucat să trăiască decât zece zile și a murit. Și eu m-am născut tot prematur, la opt luni, iar mama a avut mari emoții și cu mine. Durerea a fost foarte mare, ne e greu să vorbim despre asta. Nu am fost niciodată la mormântul lui, nu am vorbit niciodată cu mama despre asta. Îl chema Cristian, pentru că se născuse înainte de Crăciun, dar n-a apucat să fie botezat”, a povestit Valentina Pelinel, conform Cancan.

fara descriere

Citeste si: Te-ai gândit cum reușește Andreea Marin să arate impecabil? Uite care e dieta secretă a brunetei

Valentina Pelinel va naște în curând. Borcea, în spatele gratiilor

În urmă cu câteva zile, Cristian Borcea s-a predat autorităților. Fostul acționar de la Dinamo a intrat, din nou, în spatele gratiilor, departe de Valentina Pelinel, dar departe și de cea de-a doua naștere a blondinei. În curând, Valentina va naște gemenii, însă departe de Cristian Borcea, acesta neputând să-și strângă în brațe cei doi copii, la naștere.

Cristian Borcea a fost condamnat, din nou, la cinci ani de închisoare, pentru Dosarul Retrocedărilor de terenuri din Mamaia. Radu Mazare a fost condamnat la 9 ani. Decizia magistraților este definitivă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate