Cum arăta Bernadette brunetă! Concurenta de la Puterea Dragostei nu semăna deloc cu diva pe care o vedem astăzi la tv

Bernadette de la Puterea Dragostei a fost brunetă înainte de a fi concurentă în emisiunea de la Kanal D. Cum arăta tânăra.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Bernadette de la Puterea Dragostei este cea mai nouă concurentă din emisiunea de la Kanal D. Tânăra concurentă este extrem de sexy și se mândreșe cu părul ei lung și blond deschis pe care îl poartă tot timpul prins într-o coadă înaltă.

Citeste si: Scandal uriaș între Bianca și Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei! Concurentul a avut o reacție extrem de violentă: „Pleacă, ești nesimțită și prefăcută!”

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, goală sub duş lângă o altă femeie! Bruneta vorbeşte despre imaginea care a şocat România! "Nu îmi plac fetele"

Citeste si: Lovitură pentru Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei! Simina a spus adevărul despre inelul pe care l-a purtat în emisiune

fara descriere

Cum arăta Bernadette de la Puterea Dragostei brunetă

În urmă cu un an tânăra era brunetă și își țin părul aranjat în acelși fel ca și acum. Cu toate acestea, tânăra arăta extrem de diferit la vremea respectivă și aduna sute de aprecieri în dreptul fotografiilor pe care le publica pe rețelele de socializare, cu toate că nu apărea încă în emisiunea care a adus-o în atenția telespectatorilor.

Citeste si: Hamude aruncă bomba despre marele câştigător de la Puterea dragostei: "Este foarte natural, are un suflet foarte bun"

Citeste si: Promo Puterea dragostei 29 mai. Simina se ceartă cu Zănoagă, el se enervează şi pleacă din casă! "Tu o iei razna, nu mai eşti normal, jur"

Citeste si: Șoc la Puterea Dragostei. Noul concurent abia s-a despărțit de iubită: "Te vindecăm noi"! Cu cine a dansat. I-a spus că e drăguț, iar el a replicat: "Și tu"

fara descriere

Cine e Bernadette, noua concurentă de la Puterea Dragostei!

Bernadette este o tânără de doar 21 de ani, din Târgu Mureș, care a intrat în casa Puterea Dragostei recent. Este cea mai nouă concurentă din show-ul de la Kanal D și spune că scopul ei în emisiune este acela de a-și găsi sufletul pereche.

fara descriere

Cu toate că este foare frumoasă și are o siluetă de invidiat, blondina nu și-a găsit încă jumătatea în țară și speră că experiența de la Istanbul îi va schimba viața.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate