Cum arată în realitate bunica din serialul ”Mă numesc Zuleyha”! Incredibil, câți ani are actrița

Bunica Haminne din serialul ”Mă numesc Zuleyha”, difuzat de Kanal D, este o actriță celebră în Turcia.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Bunica Haminne din serialul "Ma numesc Zuleyha" este interpretată senzațional de Serpil Tamur, considerată una dintre cele mai bune actrițe din Turcia. Deși are 76 de ani, Serpil Tamur apare în seriale și face roluri de excepție, așa cum este și personajul bunicii Haminne din serialul ”Mă numesc Zuleyha”.

Citeste si: Serialul Dragoste si secrete, o poveste cuceritoare despre iubire si devotament, din 15 iulie, la Kanal D!

fara descriere

Deși născută în Grecia, Serpil Tamur s-a mutat cu părinții în Turcia de când era copil. Aici a absolvit Conservatorul de Stat din Ankara, sectia Teatru si Film, în 1963 și a devenit actrita la Teatrul de Stat din Ankara, unde a jucat în cariera sa în peste patruzeci de piese de teatru și a regizat alte 3.

Citeste si: Bergüzar Korel, despre decizia de a juca impreuna cu Halit Ergenç in aceeasi productie - "Patria mea esti tu": "M-am indragostit de personajul Azize"

fara descriere

Citeste si: Cetin din serialul "Ma numesc Zuleyha", pasiune nebanuita! Iata cum a fost surprins carismaticul Aras Senol, dincolo de platourile de filmare!

Bunica Haminne din serialul ”Mă numesc Zuleyha”. Actrița a vizitat un spital cu bolnavi de Alzheimer pentru a se pregăti de rol

În serialul ”Mă numesc Zuleyha”, Serpil Tamur o interpretează pe bunica Haminne, care este bolnavă de Alzheimer, iar actrița povestește că a vizitat la spital pacienții care sufereau de această boală pentru a se pregăti pentru rol, a stat cu ei, a discutat mult și a petrecut mult timp cu ei, studiindu-le comportamentul.  ”Îmi place Haminne. Sunt foarte fericită imediat cum îmi costumul și mă gândesc mereu cum ar reacționa în anumite situații oamenii pe care i-am cunoscut la spital”, a povestit Serpil Tamur despre rolul bunicii Haminne din ”Mă numesc Zuleyha”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate