Cum arăta în tinerețe Winona Ryder, actrița cu care Keanu Reeves s-ar fi căsătorit religios

Winona Ryder atrage privirile pe oriunde merge, însă acest lucru nu se întâmpla și în tinerețe. Iată cum arăta actrița care s-ar fi căsătorit cu Keanu Reeves.

Autor: Daniela Radan

In articol:

Winona Ryder este o actriță de origine americană, în vârstă de 50 de ani. Aceasta a debutat în lumea filmului odată cu pelicula „Lucas” din anul 1986, iar cel mai notabil rol interpretat de ea este considerat a fi cel din pelicula „Beetlejuice” din anul 1988, regizată de Tim Burton.

Winona Ryder a intrat în atenția presei datorită relației sale de iubire de la începutul anilor 1990 cu celebrul actor Johnny Depp, dar și din cauza gestului său de neînțeles. Aceasta a fost surprinsă în timp ce fura articole vestimentare dintr-un magazin. Astfel că, imaginile surprinse de camerele de supraveghere au făcut înconjurul lumii.

Citeste si: Cine este Alexandra Grant, prima iubită a lui Keanu Reeves după 20 de ani

Cum arăta în tinerețe Winona Ryder, actrița cu care Keanu Reeves s-ar fi căsătorit religios

Winona Ryder

[Sursa foto: Instagram]

Cum arăta Winona Ryder în tinerețe

La cei 50 de ani ai săi, Winona Ryder atrage toate privirile. Celebra actriță este cunoscută pentru cele două nominalizări la premiile Oscar datorită filmelor „Vârsta inocenței” (1993) și „Fiicele doctorului March” (1994), dar și pentru cele două Globuri de Aur obținute pentru rolurile din „Vârsta inocenței” (1993) și „Sirene” (1990). Însă, ceea ce nu se știe despre aceasta este faptul că în tinerețe a fost foarte descurajată de oameni, din pricina că nu avea înfățișarea potrivită unei

actrițe.

Citeste si: Cel mai negru coșmar al Angelinei Jolie s-a adeverit. Actrița este distrusă

Citeste si: Horia Moculescu este conectat la un aparat de oxigen. Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a compozitorului- bzi.ro

Winona a declara în anul 2013 că întreaga sa carieră a fost pe muchie de cuțit din cauza bullying-ului primit: „Eram în mijlocul unei audiții, și când să termin o replică regizoarea a spus: <<Ascultă, fetițo.

Tu n-ar trebui să fii actriță. Nu ești destul de frumoasă. Ar trebui să te întorci acolo de unde ai venit și să-ți vezi de școală. Nu ești pentru asta>>”. Cu toate acestea, frumoasa actriță a spus că nu și-a pierdut cumpătul nici măcar o clipă și că părinții săi au ajutat-o să își construiască un caracter foarte puternic: „ Am fost foarte calmă, sincer, m-am gândit că ea credea că-mi face un favor.
Aveam în jur de 15 sau 16 ani. Dar e amuzant, iar asta e o declarație pentru părinții mei și pentru cum m-au ajutat, nu m-am prăbușit. Ei întotdeauna m-au învățat că e mai bine să fiu puțin invididualistă și unică.”
, spunea Winona.

Cum arăta în tinerețe Winona Ryder, actrița cu care Keanu Reeves s-ar fi căsătorit religios

Winona Ryder în tinerețe

[Sursa foto: Instagram]

Keanu Reeves a spus că s-a căsătorit religios cu Winona Ryder în filmul „Dracula”

Keanu Reeves, unul dintre cei mai celebri actori de la Hollywood a șocat pe toate lumea cu afirmația că este căsătorit cu Winona Ryder. Totul a pornit de la filmul „Dracula” în care cei doi au fost protagoniști. Pelicula a fost filmată acum 25 de ani în urmă, iar unele scene au fost filmate chiar la noi în țară. Tot la noi în țară ar fi avut loc și marele eveniment, astfel că în scena căsătoriei au fost aduși preoți români reali, nu actori costumați. Iată declarația Winonei din cadrul unui interviu în anul 2018 pe acest subiect: „De fapt, ne-am căsătorit în Dracula. Pe bune, jur că eu cred că am fost căsătoriți în viața reală. În acea scenă, Francis a folosit un preot adevărat din România. Noi am filmat întreaga scenă, iar el a oficiat slujba cum face în mod normal. Deci eu cred că suntem căsătoriți.”.

Pe acest subiect a avut și Kean Reeves ceva de spus, actorul declarând într-un interviu pentru Esquire, potrivit Daily Mail, că și el consideră că este cununat religios cu partenera de scenă: „Am o scenă întreagă cu o ceremonie religioasă, cu preoți adevărați. Wynona spune că suntem. Coppola spune că suntem. Deci cred că suntem căsătoriți în ochii lui Dumnezeu.”  Cei doi s-au reîntâlnit la filmările peliculei „Destination Wedding”, însă în viața reală nu au format un cuplu niciodată.

 

Surse: a1.robzi.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies