Cum arăta Ioana Ginghină pe vremea când era adolescentă rebelă: „Cine își mai aduce aminte de acele vremuri?”

Amicii au văzut cum arăta Ioana Ginghină pe vremea când era adolescentă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Din poze se vede cum arăta Ioana Ginghină pe vremea când era adolescentă. Actriţa s-a născut pe 21 septembrie 1977, la Copşa Mică, apoi familia, formată din părinţă şi sora mai mică, s-a mutat la Sibiu. Din perioada adolescenţei Ioanei s-au păstrat două fotografii. Una în care îşi ţine tatăl de braţ, lângă bradul de Crăciun aflat în sufrageria apartamentului, cealaltă în care aparet toată familia, cu ocazia unei aniversări.

Citeste si: Ioana Ginghină a spus adevărul despre momentul în care a văzut imaginile cu Alexandru Papadopol și Adriana Titieni: „L-am sunat pe el, nu știa că au apărut”

Citeste si: Fetița Ioanei Ginghină va sta la tatăl ei! Decizia luată în urmă cu puțin timp

Citeste si: Ioana Ginghină, așa cum nu au mai văzut-o fanii: "Te rogi sa fie bine." Reacția uluitoare a celor care au văzut fotografia postată de actriță

Cum arăta Ioana Ginghină pe vremea când era adolescentă: "Plecam singură la mare" 

Ginghină, care a divorţat recent de Alexandru Papadopol, a povestit pe blogul ei cum e trăit acea perioadă de la Sibiu: „Cine își mai aduce aminte de acele vremuri, în care nu existau telefoane și distracția numărul unu era …în discotecă. Dragă adolescent din ziua de azi, să ştii că plecam singură la mare, în tabără și părinții nu puteau să mă sune decât pentru urgențe la un telefon fix, amărât."  (vezi cum se înţeleg Ginghină şi Papadopol după divorţ)

fara descriere

Cum arăta Ioana Ginghină pe vremea când era adolescentă: “Mi se părea că nimeni nu mă mai înțelege"

E clar cum arăta Ioana Ginghină pe vremea când era adolescentă. “Mi se părea că nimeni nu mă mai înțelege. Mama care exagera cu importanta școlii, iar tata ,care părea ceva mai relaxat, însă ținea mereu cu mama…În adolescență ceva s-a schimbat în relația mea cu ai mei și de aceea nu ne-am certat…M-au înțeles, erau cu mine și alături de mine. Cumva au căpătat încredere în mine. Căsătoria părinților mei, nu a fost ca în povești, însă știu că și-au asumat-o atât de frumos și bine, încât și acum tot acasă la mama și tata este cel mai bine.”, a mai dezvăluit Ginghină.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate