Cum arată iubita bătăuşului medicului din Galaţi! Cristi "Spaidăr" l-a lovit pe medicul ginecolog din cauza blondei!

Amicii lui Cristi "Spaidăr" ştiu cum arată iubita bătăuşului medicului din Galaţi.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Nu mai e un secret cum arată iubita bătăuşului medicului din Galaţi. Recent, în plin scandal, Cristi "Spaidăr" a postat o fotografie care-l înfăţişează alături de o blondă platinată, imaginea dorind să sugereze că ea este alături de el. De altfel, Cristi s-a dus la medicul ginecolog Costache Buzatu pentru a programa un consult la clinica privată din Galaţi unde acesta profesează. (vezi ce viaţă de nabab duce Cristi "Spaidăr")

Citeste si: Declaraţia plină de durere a medicului din Galaţi agresat în clinică de un interlop: "Ţara asta se transformă încet-încet într-o hazna"

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Cum se simte Ioana Boureanu după ce a fost bătută în club! Tatăl ei a dezvăluit totul

Citeste si: Costel Corduneanu îl ameninţă pe bătăuşul din Ploieşti: “Să te ferească Dumnezeu să dai ochii cu mine!”

Cum arată iubita bătăuşului medicului din Galaţi. Doctorul s-a lovit cu capul de birou

Costache Buzatu a postat pe facebook un video filmat pe holul spitalului, în care "Spaidăr" l-a împins, după ce a vociferat nervos, medicul lovindu-se cu capul de un birou Apoi se vede că în zonă apar mai multe asistente, iar apoi şi un medic care încearcă să-l liniştească pe agresor. Medicul nou sosit îi întinde mâna bărbatului nervos, însă acesta ignoră gestul, continuând să vocifereze. 

Cum arată iubita bătăuşului medicului din Galaţi. Poliţiştii au întocmit dosar penal 

Se ştie cum arată iubita bătăuşului medicului din Galaţi. "Aveam programare la medic şi, când am intrat în cabinet a facut rasism şi a început să mă înjure, să mă jignească şi să mă împingă afară, fără niciun fel de motiv. M-a enervat, m-a scos din minţi şi l-am împins pur şi simplu. Nu a fost cu intenţie să cadă jos, e om bătrân”, a explicat Cristi Spaidăr. Poliţiştii din Galaţi au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi l-au amendat cu 1.500 de lei pe agresor, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate