Paparazzi

Cum arată, la 61 de ani, celebra Matilda Pascal-Cojocăriţa! Se vede că a fost Miss România Video

Matilda Pascal-Cojocăriţa este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi, iar frumuseţea cântăreţei de muzică populară a fost remarcată după ce a câştigat primul concurs de Miss din istoria României.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Calin Perian


Cum arată, la 61 de ani, celebra Matilda Pascal-Cojocăriţa! Se vede că a fost Miss România Videoicon photo

Una dintre cele mai iubite cântăreţe de muzică populară, Matilda Pascal-Cojocăriţa pare să fie departe de a-şi arăta vârsta din buletin, adică aproape 61 de ani.

Mai exact, de curând, paparazzii WOWbiz.ro, au surprins-o pe celebra Matilda Pascal-Cojocăriţa, alături de familie, într-unul dintre restaurantele de lux ale Bucureştiului. Acolo, însoţită de soţul şi de câţiva amici de-ai săi, cântăreaţa de muzică populară a arătat care este secretul frumuseţii ei, în ciuda vârstei pe care o are, vedeta fiind foarte atentă cu ceea ce mănâncă. Ciugulind din când în când din farfurie, Matilda a avut grijă să vorbească mai mult decât să mănânce, făcându-i pe toţi cei din jurul ei să zâmbească şi să se simtă bine.


Evident, deşi era îmbrăcată şi purta chiar şi o basma, Matilda Pascal-Cojocăriţa pare să fie într-o formă de zile mari, dovedind că vârsta nu şi-a pus amprenta asupra ei, lipsindu-I ridurile specifice vârstei pe care o are.

Cum arată, la 61 de ani, celebra Matilda Pascal-Cojocăriţa! Se vede că a fost Miss România Video

A fost Miss România

Interpreta este deţinătoarea unui titlu de Miss România, pe care l-a câştigat la un concurs organizat la Costineşti, în 1979, sub sloganul comunist „Muncă, Tinereţe, Frumuseţe” şi prezentat de George Mihăiţă. În ciuda titlului obţinut, Matilda spune că nu a profitat niciodată de frumuseţea ei.
 

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune