Cum arată, la 61 de ani, celebra Matilda Pascal-Cojocăriţa! Se vede că a fost Miss România Video

Matilda Pascal-Cojocăriţa este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi, iar frumuseţea cântăreţei de muzică populară a fost remarcată după ce a câştigat primul concurs de Miss din istoria României.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Una dintre cele mai iubite cântăreţe de muzică populară, Matilda Pascal-Cojocăriţa pare să fie departe de a-şi arăta vârsta din buletin, adică aproape 61 de ani.

Mai exact, de curând, paparazzii WOWbiz.ro, au surprins-o pe celebra Matilda Pascal-Cojocăriţa, alături de familie, într-unul dintre restaurantele de lux ale Bucureştiului. Acolo, însoţită de soţul şi de câţiva amici de-ai săi, cântăreaţa de muzică populară a arătat care este secretul frumuseţii ei, în ciuda vârstei pe care o are, vedeta fiind foarte atentă cu ceea ce mănâncă. Ciugulind din când în când din farfurie, Matilda a avut grijă să vorbească mai mult decât să mănânce, făcându-i pe toţi cei din jurul ei să zâmbească şi să se simtă bine.

Evident, deşi era îmbrăcată şi purta chiar şi o basma, Matilda Pascal-Cojocăriţa pare să fie într-o formă de zile mari, dovedind că vârsta nu şi-a pus amprenta asupra ei, lipsindu-I ridurile specifice vârstei pe care o are.

A fost Miss România

Interpreta este deţinătoarea unui titlu de Miss România, pe care l-a câştigat la un concurs organizat la Costineşti, în 1979, sub sloganul comunist „Muncă, Tinereţe, Frumuseţe” şi prezentat de George Mihăiţă. În ciuda titlului obţinut, Matilda spune că nu a profitat niciodată de frumuseţea ei.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate