Cum arată mama lui Carmen de la Sălciua! Uite cât de frumoasă este cea care i-a dat viață artistei

Carmen de la Sălciua sărbătoreșste astăzi ziua de naștere a celei care i-a dat viață. Uite cum arată mama artistei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai cunoscute muzică de petrecere din România. Frumoasa artistă a muncit mult pentru a ajunge să fie cunoscută de români și a ajuns să fie surpanumită „Regina Youtube-ului” datoită succesului de care se bucură melodiile ei.

Deși a avut parte de un divorț dureros de partenerul ei, Culiță Sterp, ea a reușit să treacă peste acea perioadă grea și s-a concentrat pe carieră. În plus, și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat care a fost prieten cu ea și fostul ei soț în timpul căsniciei. Chiar dacă mulți au blamat-o, ea își trăiește povestea de dragoste fără a dezvălui prea multe detalii legate de relația ei.

Citeste si: Vica Blochina face mărturisiri cutremurătoare: „Când am rămas însărcinată a fost cea mai urâtă perioadă din viaţa mea. Nu aveam ce să mănânc”

fara descriere

Cum arată mama lui Carmen de la Sălciua

Două dintre persoanele care au fost alături de Carmen de la Sălciua în timpul divorțului, când au ieșit la suprafață detalii din viața privată care ea nu ar fi vrut să fie cunosute publicului, sunt sora și mama ei.

Familia este foarte importantă pentru artistă iar azi, de ziua mamei ei, sora artistei a publicat un mesaj emoționant pe pagina ei de pe o rețea de socializare. Ea a și publicat o fotografie în care apare alături de Carmen și mama lor. 

fara descriere

„La mulți ani mama!!! Te iubesc din tot sufletul, chiar dacă nu se spunem asta zilnic, tu știi că ești mereu in inima și sufletul meu! Ești o mamă deosebită, specială și ne-ai oferit întodeauna cele mai de pret lucruri pe pământu’ asta educația, respectul, să iubim și să nu judecăm oamenii!!! Ești o super mămică şi de-asta te iubim!!!!😘😘😘👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧", a scris sora lui Carmen de la Sălciua în dreptul fotografiei. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate