Cum arată mormântul Andei Călugăreanu! ”Nu prea are grijă Ioana de el!” FOTO

Celebra artistă Anda Călugăreanu a murit pe 15 august 1992, la nici 45 de ani, în urma ei rămânând fiica Ioana.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Celebra artistă Anda Călugăreanu a murit pe 15 august 1992, la nici 45 de ani, în urma ei rămânând fiica Ioana. Foarte atașată de mama ei, Ioana Tufaru i-a făcut pomană atunci când a putut, dar au existat și cazuri, ca anul trecut, când a ”sărit” peste acest obicei. 

"Nu puteam sa ma duc la cimitir fara sa fac pomana. Asa se practica, sa faci cateva pachete, iar eu nu am avut bani. Mi-a fost rusine sa dau ochii cu oameni care au iubit-o pe mama si sa nu am nimic sa le dau de pomana. Avem cateva datorii acum si incercam sa revenim pe linia de plutire, Am facut sacrificii sa-l ducem la Luca la mare, iar acum trebuie sa ne revansam fata de cei care ne-au ajutat", declara Ioana pentru WOWbiz.ro, în august 2018. 

Citeste si: Scandalul anului! Ioana Tufaru, acuzată că este o mamă denaturată! Uite ce îşi lasă copilul de trei ani să facă! "Părinţi iresponsabili" EXCLUSIV!

Citeste si: Ioana Tufaru, adevărul gol-goluţ despre viaţa ei! Vezi unde munceşte pe brânci femeia despre care toţi cred că NU face nimic! EXCLUSIV!

Astăzi, locul de veci al Andei Călugăreanu de la cimitirul Bellu pare năpădit de buruieni, care au invadat florile puse. ”Ioana a venit cam rar în ultimul timp pe aici...Nu prea are grijă de mormânt, dar o avea și ea treabă, că are familie, copil mic...”, ne-au spus paznicii cimitirului.   

fara descriere 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate