Scandalul anului! Ioana Tufaru, acuzată că este o mamă denaturată! Uite ce îşi lasă copilul de trei ani să facă! "Părinţi iresponsabili" EXCLUSIV!

Ioana Tufaru, acuzată că este o mamă denaturată! Uite ce îşi lasă copilul de trei ani să facă.

Autor: Lili Lascar

In articol:

Ioana Tufaru este mândră de fiul ei în vârstă de trei ani şi jumătate. De ceva timp, Luca merge la grădiniţă, unde s-a integrat perfect şi se înţelege bine cu toţi colegii.

Citeste si: Ioana Tufaru, adevărul gol-goluţ despre viaţa ei! Vezi unde munceşte pe brânci femeia despre care toţi cred că NU face nimic! EXCLUSIV!

" Băieţelul meu este minunat. Este un spectacol întreg. E vesel, râde mult, se joacă, e poznaş, exact cum trebuie să fie un copil. Merge şi la grădi, îi place mult acolo, printre copii, dar trebuie să recunosc că face multe năzbâtii. Când mă uit la poze cu el, de acum doi ani, nici nu-l mai recunosc. E schimbat, i s-au mai modificat şi trăsăturile, sunt pregnant masculine să zic aşa, dar tot frumos este", a declarat Ioana pentru WOWbiz.ro.

Recent, Ioana a mărturisit că ea şi Ionuţ sunt nişte părinţi permisivi.

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

" Îmi las băiatul să mănânce dulciuri, să se murdărească, să se tăvălească în parc, să se joace în nisip şi să calce în băltoace, că asta e plăcerea lui. Dar când ajungem acasă îl spăl, îi pun haine curate...Luca are casa curată lună, merge la grădiniţă, este vaccinat şi răceşte foarte rar. Este un copil perfect normal care creşte într-un mediu liniştit şi sănătos, vă asigur.", a mai spus Ioana.

Citeste si: Ioana Tufaru, dezvăluire ŞOC despre mama ei! Uite ce făcea cu Anda Călugăreanu de faţă! O să zici "Doamne fereşte"! EXCLUSIV!

Ioana Tufaru, acuzată că este o mamă denaturată! "Reproşurile la adresa mea nu se mai termină şi sunt nejustificate"

Ei bine, declaraţia femeii a pornit un scandal monstru pe reţelele de socializare, protagonista noastră fiind înjurată şi jignită în fel şi chip.

"Mamă denaturată" sau "părinţi iresponsabili" sunt singurele sintagme care pot fi reproduse.

" Aş vrea să înceteze criticile virtuale şi ale unor mame din parc! Reproşurile la adresa mea nu se mai termină şi sunt nejustificate. Unii scriu de mine că sunt "vaca dracului, puturoasă şi nespălată", alţii mă condamnă că trăiesc din ajutor social. Lor le spun că din data de 29 ianuarie lucrez la teatru, repet şi 12 ore pe zi pentru rolul meu din "Scripcarul pe acoperiş", la Teatrul Evreiesc. Este o colaborare, dar tot muncă se numeşte. Cel mai mult mă deranjează însă cei care îmi spun că sunt o mama denaturată, iresponsabilă, agresivă şi că îmi cresc copilul în mizerie. Răutatea lor e cruntă, gratuită şi foarte periculoasă", s-a plâns Ioana.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies