Cum arată vila de lux a Aneimaria Prodan, din Dubai: „Din casa mea, cobor la mall” FOTO

A apărut primul episod din reality show-ul cu Anamaria Prodanca și Laurențiu Reghecampf, iar fanii au văzut cum arată vila lor din Dubai.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Cum arată vila de lux a Aneimaria Prodan, din Dubai


In articol:

Fanii au avut ocazia să vadă primele imagini cu vila Aneimaria Prodan din Dubai, în care trăiește împreună cu Laurențiu Reghecampf și fiul lor, Laurențiu junior. Impresara nu s-a ascuns niciodată și a recunoscut că-i place luxul, de aceea și închiriază multe case în America. Acum, se bucură copios de luxul unei vile din Dubai.

Primele imagini cu vila de lux din Dubai

Primele imagini apărute cu vila au fost făcute înainte de Crăciun, când Anamaria Prodan împodobea bradul împreună cu Reghe și fiul lor.

Citeste si: Serghei Arapu, șoferul care a provocat accidentul din Cluj a plâns în fața polițiștilor: „Regret foarte tare ce am făcut”

Citeste si: Primele imagini cu bărbatul care a băgat-o în spital pe Daniela Crudu

Citeste si: Motivul pentru care Christopher Plummer urăște filmul care i-a adus celebritatea. Marele actor i-a dat un nume ironic peliculei “Sunetul muzicii”

„Acum stau în Dubai. Stăm ca nebunii. Avem casa din Abu Dhabi şi încă un apartament în Dubai. Stau liniştită. Din casa mea, cobor la mall. Mamă, ce-mi place! Indiferent ce fac, trec prin mall. Orice am nevoie, un ac de siguranţă, cobor la mall. E de vis! E Vegas-ul meu mai aproape. E frumos!”, spunea Anamaria Prodan, potrivit VIVA

Cum arată vila de lux a Aneimaria Prodan, din Dubai

„Pentru noi doi e vis, toate restaurantele sunt com cobori din hotel, cea mai frumoasă zonă din Dubai în faţa mea. Stăm jumate jumate. (…) Aici ai absolut tot ce visezi. Noi coborâm din hotel în mall direct. Nici nu trebuie să pleci foarte mult de aici. Noi ne rugăm să stăm aici vreo 20 de ani. E foarte frumos”, a adăugat vedeta.

Cum arată vila de lux a Aneimaria Prodan, din Dubai

Impresara spune că Dubai nu înseamnă doar lux

Pentru Anamaria Prodan, viața în Dubai nu înseamnă doar viață luxoasă sau o excursie exotică, înseamnă și familie. Momentele pe care le petrece în Dubai înseamnă momente petrecute alături de familia ei. (Citeste si: Anamaria Prodan, reacție dură după ce Daniela Crudu a fost lovită de iubit: „Este zero din toate punctele de vedere”)

„Pentru mine, viața în Dubai nu înseamnă magazine, restaurante sau excursii exotice, așa cum înseamnă pentru alții. Pentru mine, Dubai e pur și simplu o destinație, dar în această destinație e familia.Mă bucur de fiecare dată când merg acolo nu pentru luxul sau distracția de acolo, ci pentru că îmi petrec timpul alături de soțul meu, avem clipele noastre împreună, suntem romantici, recuperam toată perioada în care ne-am văzut numai în apeluri video pe telefon. De fiecare dată când merg acolo, parcă opresc tot ce înseamnă muncă și timp și mă bucur de timpul alături de Laur”, a declarat impresara, potrivit sursei citate. 

Cum arată vila de lux a Aneimaria Prodan, din Dubai

Foto: Viva.ro 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate