Serghei Arapu, șoferul care a provocat accidentul din Cluj a plâns în fața polițiștilor: „Regret foarte tare ce am făcut”

Serghei Arapu, șoferul care a provocat accidentul din Cluj, în urma căruia Filip a murit, a fost dus în fața polițiștilor și a spus că regretă foarte mult fapta sa.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Serghei Arapu


In articol:

Serghei Arapu, tânărul de 21 de ani din Republica Moldova care a făcut accidentul mortal de pe strada Horea din Cluj, duminică seara, și apoi a fugit de Poliție, a fost dus la Tribunalul Cluj pentru emiterea mandatului de arestare.

Citeste si: Ce s-a descoperit pe pagina de Facebook a tânărului mort în accidentul de la Cluj

Citeste si: El este tânărul care a murit în accidentul cumplit din Cluj! Filip avea doar 22 de ani

Citeste si: Şoferul care l-a ucis pe Filip, la Cluj, în lacrimi: "Foarte tare regret ce am făcut!"

Ajuns în fața oamenilor legii, tânărul de 21 de ani a oferit prima declarație cu ochii în lacrimi. Tânărul era vizibil speriat și nu știa cum să reacționeze în fața reporterilor care l-au luat la întrebări.

Serghei Arapu

M-am speriat! E prima dată când urc la volan băut. Eu foarte tare regret ce am făcut și îmi cer scuze de la oamenii care or rămas vii. Îmi e tare greu să explic”, a spus Serghei Arapu. 

Serghei Arapu a fost prins de un polițist care se afla în timpul liber 

Serghei Arapu a omorât un tânăr de 22 de ani din Bistrița, care se afla în mașină cu părinții lui. Serghei se urcase băut la volan și după ce a produs accidentul a coborât din mașină și a luat-o la goană alături de un alt prieten. Cei doi au fost prinși într-o curte de pe strada Emil Racoviță, de un polițist care se afla în timpul liber.

Serghei Arapu

Serghei Arapu are o fiică paraliază, în vârstă de cinci ani, pe care a lăsat-o în Republica Moldova. El a venit acum câteva săptămâni la Cluj-Napoca la prieteni, informează Știri de Cluj.

Pompierii au acționat pentru descarcerarea tânărului de 22 de ani, aflat în stare de inconștiență și a unei femei de cca 40 de ani care era conștientă și cooperantă.
La fața locului au sosit și trei echipaje SMURD, însă cea mai tânără victimă nu a mai putut fi salvată.
Filip se afla la volanul mașinii sale în momentul în care a intrat în coliziune cu alt autoturism. Tânărul de 22 de ani a murit la spital din cauza rănilor suferite.

Citește continuarea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate