Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Imagini rare cu fostul Premier al României

Viorica Dăncilă este un nume extrem de cunoscut și controversat în politica românească. Cum arăta fostul premier al României în tinerețe.

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta

Viorica Dăncilă este un nume extrem de cunoscut și controversat în politica românească. Cum arăta fostul premier al României în tinerețe.

 


In articol:

Viorica Dăncilă a ocupat funcția de prim-ministru al României în perioada 29 ianuarie 2018 până la 4 noiembrie 2019. Viorica Dăncilă nu era un nume pe care-l auzeai des în politica românească, însă era un nume cu vechime în interiorul partidului PSD. Viorica Dăncilă este membră a Partidului Social Democratic din anul 1996. În ianuarie 2009, Viorica Dăncilă a devenit europarlamentar din partea PSD, până la numirea în funcție de prim-ministru în ianuarie 2018. Ea și-a făcut un nume în politica românească, drept prima femeie premier din România, prima femeie președintă a Partidului Social Democrat și prima femeie care a intrat în al doilea tur al alegerile prezidențiale.

De la numirea sa în funcție în postul de premier al României, Viorica Dăncilă un „subiect” de interes pentru oameni, tot mai mulți fiind interesați de trecutul ei. Vasilica Viorica Dăncilă s-a născut la 16 decembrie 1963, în orașul Roşiorii de Vede din judeţul Teleorman. Potrivit Guvernului României, În perioada 1983-1988 a absolvit Institutul de Petrol şi Gaze, Facultatea Forajul Sondelor şi Exploatarea Zăcămintelor de Hidrocarburi, Ploieşti.

Citeste si: Vulpița, amenințată cu moartea?! „Nu mai vreau sa stau aici” - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

După care, ea a fost profesoară la Liceul Industrial Videle, între 1989-1998. Din 1988 până în 2009 a lucrat ca inginer la Petrom SA, sucursala Videle, Serviciul Monitorizare Producţie Ţiţei şi Gaze. Legat de studii, în 2006 a absolvit masterul Spaţiul Public European din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti.

viorica dancila
Viorica Dăncilă, în perioada liceului[Sursa foto: Facebook/ Doru Antonesi]

Cum arăta Viorica Dăncilă, fostul premier al României, în tinerețe

Nu numai trecutul său și experiența politică au reprezentat interese pentru români, cât și modul cum arăta politiciana în tinerețe. Fostul prim-ministru al României și-a făcut o adevărată imagine în perioada mandatului și a perioadei în care a candidat la alegerile prezidențiale din 2019. Fosta președintă a PSD s-a remarcat coafura sa, broșa de la un celebru brand, dar și stilul vestimentar pe care-l avea.

Nu mulți știu că părul blond pe care Viorica Dăncilă îl are acum obișnuia să fie brunet în tinerețe. Viața Vioricăi Dăncilă s-a schimbat complet în momentul în care, împreună cu soțul ei, au decis să-l adopte pe Victor. Puțini știu că numele real al Vioricăi Dăncilă este Vasilica-Rodica Nica, iar așa o cunoșteau toți colegii din liceu. Iată cum arăta fostul premier în tinerețe, alături de soțul ei și băiețelul adoptat.

viorica dancila
Viorica Dănciă, alături de soțul și fiul ei, în tinerețe

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Prognoza meteo ANM de Crăciun în România! Meteorologii dau o veste cruntă. Ce vor păţi românii de sărbători

Alimentul din Biblie care întărește tot organismul: Are beneficii uluitoare și poate fi cumpărat din orice supermarket

Viorica Dancilă va răspunde celor 40 de întrebări adresate de Denise Rifai, marți, de la ora 23:00, la Kanal D!

Fiul lui Liviu Dragnea, în genunchi! ”L-au executat” în prelungiri! Ce s-a întâmplat cu business-ul lui sportiv în urmă cu două zile!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies