Cum arătau Alina Ceușan și Carmen Grebenișan înainte să devină celebre? Acum sunt blonde și seamănă, înainte erau...

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan sunt prietene, fac echipă în Asia și seamănă atât de bine încât multă lume a crezut că sunt surori.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan sunt celebre în online, iar acum își încearcă puterile și la tv, cele două participând la un show extrem în Asia. Cele două blonde sexy au atras deja multe antipatii în rândul colegilor de show, care cred că sunt avantajate de aspectul lor de dive, dar și de ținutele decoltate pe care le au chiar și pe drumurile din Filipine, acolo unde de multe ori trebuie să facă autostopul.

Citeste si: Cât câştigă una dintre cele mai tari influencere de la noi! Secretul Alinei Ceuşan

Alina Ceusan si Carmen Grebenisan în 2017

Deși, acum Alina Ceușan și Carmen Grebenișan seamănă atât de bine încât mulți au crezut chiar că sunt surori, înainte de operații estetice numeroase, cele două nu doar că arătau diferit, dar nici nu seamănă cu cele de acum!

Citeste si: Cea mai sexy bloggerita de la noi se marita si vrea sa mai multe rochii. "E palpitant sa fii diva"

Alina Ceusan si Carmen Grebenisan în 2016

Cine este Alina Ceușan

Alina Ceușan a câștigat titlul de Miss Târgu Mureș în 2009, iar de atunci spunea că “Frumuseţea se cultivă, frumuseţea se învaţă. Trebuie doar antrenată. Trebuie doar să vrei”, afirma Alina Ceuşan.

 

La scurt timp, Alina Ceușan și-a făcut rinoplastie, pentru că spunea că nasul ei reprezenta un complex pentru ea. De atunci însă, a mai făcut câteva modificări…estetice.

Alina Ceusan si Carmen Grebenisan înainte de operatii
Ci

Citeste pe kfetele.ro cine este Carmen Grebenișan

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate