Bogdan Drăghici a făcut-o praf pe Monica Columbeanu pentru că a adoptat de la distanţă un băieţel: „Copilul pare a fi tratat ca o păpuşă vie. A închiriat un tovarăş de joacă pentru fiica sa”

Acum 9 ani, Bogdan Drăghici a făcut-o praf pe Monica Columbeanu.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

În 2010, Bogdan Drăghici a făcut-o praf pe Monica Columbeanu. Președintele Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A), a fost recent reținut de polițiști sub acuzația de viol, presupusa lui victimă fiind chiar fiica sa vitregă. Mai mult, se pare că acesta ar fi agresat 4 minore în 8 ani. Drăghici a mai fost în prim-plan atunci când Monica Gabor, pe atunci soţia lui Irinel Columbeanu, a adoptat la distanță un băiețel (Alex-Gabriel), de la centrul de plasament Jiului, din Capitală.( vezi motivul pentru care Irinel Columbeanu a dat-o în judecată pe Monica Gabor)

Citeste si: Bogdan Drăghici a agresat sexual 4 minore în 8 ani. Cum reușea să le momească, iar apoi să le supună la lucruri îngrozitoare

Citeste si: Bogdan Drăghici, acuzat că și-a violat fiica vitregă! Dezvăluiri: „Dânsul era un...”

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Cine l-a acuzat pe Bogdan Drăghici, președintele TATA, că și-ar fi violat fiica! ” A cerut consiliere”

Bogdan Drăghici a făcut-o praf pe Monica Columbeanu: "Monica a ales să-i separe pe copii" 

Atunci, Bogdan Drăghici, în calitate de președinte al asociației T.A.T.A., a cerut autorităților să verifice modalitatea prin care soția lui Irinel Columbeanu a reușit atât de repede să adopte copilul. Ulterior, a acuzat-o pe Monica Columbeanu că îl trata pe micuț ca pe un animal de companie, menit să o distreze pe Irinuca, fiica vedetei.

„E şocant că, deşi băieţelul mai are un frate în centrul de plasament, Monica a ales să-i separe pe copii, plăcându-i doar micuţul Alex Gabriel”, a spus Drăghici.

Bogdan Drăghici a făcut-o praf pe Monica Columbeanu: "Copilului i se creează aşteptări false" 

E clar că Bogdan Drăghici a făcut-o praf pe Monica Columbeanu. “E nociv ca cei doi copii să aibă parte de tratamente diferite. Copilul pare a fi tratat ca o păpuşă vie sau ca un animal de companie atât de mama Monica, cât şi de fiica acesteia. Practic, a închiriat un tovarăş de joacă pentru fiica sa. Şi a ales un copil şi aşa vulnerabil şi lipsit de afecţiunea permanentă a unor părinţi. Copilului i se creează aşteptări false, acesta numind-o deja „mama”, după prima vizită la moşia de la Izvorani”,   a mai spus Bogdan Drăghici. Monica Columbeanu a refuzat să comenteze declaraţiile lui Drăghici.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Icoana apărută la Peștera Polovragi, la 6 ani de la moartea mamei Monicăi Gabor! Cum arată acum zona în care femeia a fost ucisă de un bolovan căzut de pe munte

Cu ce se ocupă Ramona Gabor în Dubai: "Pot să spun că sunt expertă"

Monica Gabor, dată de gol de o prietenă a Irinei? ”Trebuie să nască” Ce se întâmplă acum cu iubita lui Mr Pink

Horoscop Zilnic Vineri 5 Martie 2021: nativilor PEȘTI le este frică de schimbare

Un gigant închide 60 de magazine în 2021. Trece în online

Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare

Petre Țuțea despre Nicolae Ceaușescu: Avea o mască de golan fioros! Istoria secretă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies