Cum au reacționat românii la moartea lui Alexandru Arșinel: „Prin munca și talentul dumneavoastră ați făcut viața multor români din generația mea, mai frumoasă și mai veselă”

Iată cum au reacționat românii la moartea lui Alexandru Arșinel!

Autor: Daniela Radan

In articol:

Alexandru Arșinel s-a stins din viață joi, 29 septembrie 2022, și a fost înmormântat duminică, 2 octombrie 2022, la cimitirul Bellu. Iată cum au reacționat românii la moartea marelui actor român!

Alexandru Arșinel a părăsit scena vieții pe 29 septembrie 2022

Alexandru Arșinel s-a stins din viață, lăsând în urma sa o carieră fabuloasă în teatru. Născut la data 4 iunie 1939 la Dolhasca, Suceava, Arșinel a fost un mare actor al României, care a contribuit la teatrul de revistă, televiziune și film. Totodată, Alexandru Arșinel a fost director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din București.

Alexandru Arșinel, marele actor român, a murit la data de 29 septembrie 2022, la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, unde se afla internat de două săptămâni. Se pare că starea de sănătate a acestuia s-a înrăutățit drastic în ultimele zile și a fost mutat la Terapie Intensivă.

Ultima dată, actorul a ajuns la unitatea medicală pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repausul prelungit la pat: „Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgență București, pentru tratarea unor

leziuni de decubit, cauzate de repausul prelungit la pat. Având în vedere istoricul medical și pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secția de ATI”, conform unui anunț oficial din partea unității medicale.

Îndrăgitul actor a fost înmormântat cu onoruri militare duminică, 2 octombrie 2022, la cimitirul Bellu. Iată cum au reacționat românii la moartea lui Alexandru Arșinel!

Cum au reacționat românii la moartea lui Alexandru Arșinel

Cum au reacționat românii la moartea lui Alexandru Arșinel

[Sursa foto: MediaFax Foto]

Citeste si: “Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore!” Iulian Juncănaru, fostul concurent de la emisiunea culinară, a murit în propria locuință- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

Citeste si: Reacția uluitoare a lui Gigi Becali, după decesul lui Alexandru Arșinel: „Pierdere? Ce pierdere, tată?”

Cum au reacționat românii la vestea morții îndrăgitului actor

Alexandru Arșinel, marele actor al României, a murit joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani, după ce în ultimii ani a fost internat de mai multe ori. Cu o carieră în lumea teatrului de 60 de ani, Arșinel a atras asupra sa atât simpatii, cât și antipatii. Iată câteva reacții de-ale românilor la postarea fiului actorului, Cristian Arșinel, cu privire la moartea celebrului Alexandru Arșinel:

„Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui bun! Condoleanțe!”

„Condoleanțe! În inima familiei și în amintirea publicului iubitor de teatru de revistă și film va trăi veșnic. Nu îl vom uita niciodată!”

„Sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl ierte și să îl primească în Împărăția Sa!”

Citeste si: Alexandru Arșinel, îngropat cu pălăria, costumul și butonii favoriți! Imagini dureroase de la înmormântarea marelui actor

„Dumnezeu să îl odihnească, să îi fie țărâna ușoară, dar cu siguranță în sufletele voastre, și bineînțeles tuturor fanilor, își va păstra imaginea de neuitat, Dumnezeu să vă dea putere să treceți peste obstacolele vieții.”

„Dacă aici pe pământ aroganța l-a caracterizat, acolo în fața Lui Dumnezeu va da socoteală tuturor celor făcute cu voia sau fără voia lui. Acum îl slăviți ca și cum ar fi fost vreun zeu, dar nu așa a fost. A greșit și asta trebuie să fiți conștienți cu toții. A fost avar și asta s-a văzut prin lăcomia de a mânca niște bani pe care poate alți oameni meritau să îi aibă după pierderea cuiva la revoluție. Iar ca actor? Mediocru. A stat în fruntea teatrului impus nu dorit. Și până la urmă cu toate relele și bunele nu ia nimic cu el. De aceea, gândiți-vă bine ce faceți cât trăiți pe pământ. Și fiți voi, nu luați exemplul altora care se pare că nu au fost atât de onești și buni. Amin”

„Dumnezeu să îl ierte, mare om, mare caracter și mare actor român! Sincere condoleanțe!”

„Sincere condoleanțe
Peste noi, toți, un nou doliu, greu, se așterne de ieri.
Au mai rămas puțini, foarte puțini, dintre ei, Ei, elita teatrului și filmului și comediei și a muzicii, elita artei cu care generațiile noastre au trăit și cu care s-au bucurat.
Maestrul pleacă, în regrete și lacrimi, dintre noi și intră pe scena din Heaven, în aplauzele colegilor lui, adunați de Dumnezeu, pentru spectacolele eterne. Cuplul cu Stela este acum din nou reunit.
Dumnezeu să te odihnească, în pace, Maestre! Nu te va putea înlocui nimeni, pentru că și Stela si Arșinel, au fost unici!
God bless your afterlife!”, au fost câteva dintre comentariile scrise fiului lui Alexandru Arșinel, Cristian Arșinel, la postarea prin care anunța moartea tatălui său.

Sursă: facebook.com

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alex Bobicioiu și Simina Loica au ajuns din nou la despărțire? Rivalul lui Zănoagă a postat un mesaj controversat pe internet: „Oamenii rămân unde sunt iubiți”

Zi liberă pentru profesori și elevi. Când pică Ziua Internațională a Educației și de ce nu se organizează cursuri la această dată

De astăzi, românii pot cumpăra titluri de stat Tezaur, cu maturități de 1 și 2 ani. Ce dobânzi anuale sunt oferite

Taurii, Balanțele și Capricornii vor da uitării durerile. Alte 3 zodii să ia aminte la sfaturile astrelor

Florin PIERSIC e în stare de șoc! Anunțul făcut chiar de fiul său, în direct la TV. ESTE CUMPLIT

“Ne-am despărțit, am decis să punem punct!” Cristian Jitaru și Mona Stoian au decis să divorțeze, la trei luni de la nuntă! Cei doi vor depune actele de divorț la notar

Cele mai mari mituri despre slănina cu ceapă, demontate. Cele 10 porunci pentru organism

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies