Cum au reușit polițiștii din Indonezia să drogheze un oraș întreg. Greșeala autorităților după ce au ars trei tone de marijuana

Polițiștii din Jakarta, capitala Indoneziei, au dorit să scape de drogurile confiscate de la traficanți, însă demersul lor nu a mers așa cum se așteptau.

Distribuie pe:

Cum au reușit polițiștii din Indonezia să drogheze un oraș întreg. Greșeala autorităților după ce au ars trei tone de marijuana


In articol:

Autoritățile din Jakarta aveau misiunea de a arde o cantitate impresionantă de droguri confiscate de la trafincanți, adică nu mai puțin de trei tone de marijuana.

Pe langă cantitatea de luat în seamă, polițiștii au mai aruncat în flăcări și aproape două kilograme de amfetamină cristal, dar și peste 2.500 de pastile de ecstasy.

Grămada de substanțe interzise a fost arsă chiar în curtea poliției, însă fumul dens care s-a răspândit rapid în împrejurimi a surprins pe toată lumea prezentă.

Citeste si: Femeia din Constanța care a murit după 16 ore pe scaun în spital, și-a dat ultima suflare în brațele fiului ei. Declarații halucinante despre acest caz

Citeste si: Fosta soţie a lui Mihai Mitoşeru, împiedicată de greva magistraţilor să câştige procesul cu miză de 50.000 de euro! Noemi se luptă în justiţie pentru banii cuveniţi tatălui ei!

Citeste si: Fata lui Aurelian Preda s-a apucat de arte marţiale după scandalul sexual cu Nicuşor Iordan! Anamaria Rosa şi-a tras antrenor personal de kempo! FOTO

Localnicii au fost afectați de mirosul puternic

Cocktail-ul format din droguri periculoase a făcut victime în rândul localnicilor din zonă, mulți acuzând dureri de cap, amețeli, dar și stări euforice.

Înainte ca autoritățile să dea foc grămezii de droguri, și-au luat măsuri de precauție. Polițiștii s-au apărat de mirosul puternic cu măști de protecție, însă au omis un lucru destul de important. Nu au anunțat persoanele care locuiesc în zonă, astfel că fumul și mirosul care a împrejmuit regiunea a fost resimțit de multe persoane.

La acțiunea polișiștilor au luat parte și câțiva oficiali locali, dar și mai mulți jurnaliști.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate