S-a spus că Bianca Drăguşanu s-a mai îngrăşat, dar uite câte kilograme are de fapt vedeta! Vezi şi ce înălţime are diva!

Bianca Drăguşanu s-a mai îngrăşat? Vezi câte kilograme şi ce înălţime are vedeta!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

In articol:

Bianca Drăguşanu este una dintre cele mai sexy dive din România. Blonda care trăieşte o poveste de dragoste tumultuoasă cu omul de afaceri Alex Bodi l-a fascinat chiar şi pe celebrul designer Philipp Plein. Şi nici nu ne miră! După cum a spus şi Cătălin Botezatu, blonda este o femeie fatală care atrage imediat atenţia sexului tare.

Citeste si: Aceasta este colecţia FABULOASĂ de genţi a Biancăi Drăguşanu! Bine aţi venit în dressing-ul de lux al vedetei! FOTO!

fara descriere

Vedeta este mereu ca scoasă din cutie, machiată ireproşabil, părul îngrijit şi lucios până la ultimul fir, iar de accesoriile de mii de euro pe care le afişează la fiecare ţinută nici nu mai are rost sa discutăm.

Bianca Drăguşanu s-a mai îngrăşat? Aşa au zis cârcotaşii după apariţia ei la o emisiune tv!

Ei bine, întrebarea de pe buzele tuturor urmaşelor Evei nu are însă nicio legătură cu genţile divei sau cu viaţa ei amoroasă. Toate vor să ştie, în schimb, câte kilograme şi ce înălţime are Bianca Drăguşanu.

fara descriere

Doamnelor, avem răspunsul pe care îl aşteptaţi. Frumoasa vedetă are 1,80 metri si 55 de kilograme. Fosta amfitrioană a emisiunii "Te vreau lângă mine" munceşte foarte mult la sala de fitness pentru silueta ei de invidiat şi totodata are mare grijă la alimentaţie.

În concluzie, cei care au spus că Bianca Drăguşanu s-a mai îngrăşat, cel mai probabil...se înşală.

Citeste si: Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au certat pe bune în direct! Vezi care a fost motivul incredibil! "Ia zi câte ceaiuri mi-ai făcut tu mie?"

 

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate