Cum își petrece aniversarea David Popovici. Înotătorul împlinește astăzi 18 ani

Vedete

Cum își petrece aniversarea David Popovici. Înotătorul împlinește astăzi 18 ani

Cum își petrece David Popovici aniversarea majoratului. Înotătorul a vorbit despre marele său obiectiv.

David Popovici a împlinit astăzi 18 ani. Steaua de aur a României a adus anul acesta titluri mondiale cu care țara și poporul se mândrește. Înotătorul nu se oprește aici, ci mai are câteva hopuri pe care trebuie să le bifeze în cariera sa de sportiv. Iată toate lucrurile pe care trebuie să le știi despre David Popovici.

Cum își petrece aniversarea David Popovici

David Popovici împlinește astăzi frumoasa vârstă a majoratului, deci toată lumea se așteaptă ca această zi să fie printre cele mai speciale din viața lui.

Nu a vorbit încă despre o petrecere grandioasă alături de iubita și prietenii lui, însă știm că va fi sărbătorit de clubul din sportivul face parte, la Sala Polivalentă. Clubul CS Dinamo a anunțat că sportivul va fi sărbătorit la meciul din EHF Champions League, unde vor fi prezenți mii de suporteri.

Înotătorul de aur al României va fi cinstit astăzi de către colegii, antrenorii și multe personalități din lumea sportivă. David Popovici a căpătat anul acesta titlul de "cel mai bun înotător al lumii" și alte performanțe pentru care a fost premiat de președintele și premierul țării, așadar se așteaptă un eveniment emoționat și de neuitat pentru înotător.

”La Mulți Ani, David! S-a născut în România și a uimit o lume întreagă. Privit cu respect de toți adversarii și urmărit cu admirație de toată planeta, David Popovici- un adevărat fenomen al înotului și al sportului mondial- atinge azi vârsta majoratului.

david popovici aniversare

Cum își petrece David Popovici aniversarea

[Sursa foto: Facebook]

Un adevărat campion, un sportiv senzațional și un om de o calitate remarcabilă, David Popovici își serbează azi ziua de naștere. Campion european și mondial de juniori în probele de 100 m și 200 m liber, campion european și mondial de seniori în probele de 100 m și 200 m liber și deținător al recordului mondial de seniori în

proba de 100 m liber, David împlinește azi frumoasa vârstă de 18 ani.

La mulți ani, David! Îți mulțumim pentru toate bucuriile pe care ni le-ai adus, pentru toate emoțiile pe care ni le-ai generat, pentru toate nopțile albe în care ți-am ținut pumnii și abia așteptăm să aplaudăm următoarele tale succese!”, a transmis Federația Română de Natație.

Citeste si: Dieta lui David Popovici. Ce mănâncă "Regele David" pentru a obține performanțele formidabile. Alimentul pe care dublul campion nu îl consumă deloc

Ce mesaje de la mulți ani i-au transmis fanii

"La mulți ani, David Popovici! Să fii sănătos și puternic mental și emoțional pentru tot ce va urma. Nu am nicio îndoială că vei fi cel mai rapid și cel mai bun înotător al lumii, însă mai presus de toate ai marea șansă să fii influencerul mult așteptat al unei generații. Cu tine lumea noastră s-a încărcat din nou cu multă speranță, energie și înțelepciune. Îți mulțumim! ❤️🇷🇴", a transmis Andreea Diana Tănăsescu, fondator a La blouse roumanie.

"La mulţi ani, David Popovici! ❤️", a urmat echipa Magic FM România.

"Astăzi îi spunem ”La Mulți Ani!” lui David Popovici și nu ne putem abține să nu-i zicem că orice fraier poate să înoate în apă. Bărbații adevărați știu să înoate în datorii", i-a urat Răzvan Exarhu.

Citeste si: Echipamentul de campion al lui David Popovici a adunat în mai puțin de o lună donații de peste 40.000 euro

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

David Popovici este cel mai bun înotător al lumii

În august 2022, David Popovici  a uimit o lume întreagă cu performanța sa de la Campionatul European. Înotătorul român în vârstă de 18 ani a reușit să doboare recordul mondial deținut de Cesar Cielo, încă din anul 2009.

Performanța lui a fost urmărită de milioane de persoane, mândre de efortul pe care băiatul îl depune pentru a atinge recordurile de până acum, dar și uimite de ambiția care întrece orice limită a imaginației.

david popovici aniversare

David Popovici este dublu campion mondial la natație

[Sursa foto: Facebook]

Sportivul de la Dinamo a încheiat proba de 100 de metri liber de la Roma cu timpul impresionant de 46.86, cel mai bun înregistrat din istoria natației. De atunci, a devenit "Racheta României", atingând recordurile mondial, european, mondial de juniori, record european de juniori și record al competiției. Toate aceste performanțe au fost realizate în două lumi și jumătate.

david popovici aniversare

David Popovici este cel mai bun înotător din lume

[Sursa foto: https://www.instagram.com/chlorinedaddy/?hl=en]

Campionul mondial român  la natație s-a născut la București și a început înotul la vârsta de patru ani, la recomandarea medicului ortoped pentru a corecta scolioza pe care o avea, în stadiu incipient. La vârsta de 9 ani începuse să se antreneze cu Adrian Rădulescu, mentorul său din prezent, doctor în performanță atletică și fost înotător. David este elev la Colegiul Național "George Coșbuc" din București.

surse: facebook.comsport.hotnews.ro, digisport.ro