Românca din Italia, care ar fi stat de vorba cu Alexandra Măceșanu, a fost batută cu bestialitate după ce a oferit informaţii în anchetă: „Așa arăt pentru că am vrut să salvez o fată”

Femeia care a povestit că a văzut-o pe Alexandra Măceșanu în Italia ar fi primit o bătaie soră cu moarte.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Alina, românca din Italia care a povestit că ar fi stat de vorbă cu Alexandra Măceșanu, a fost bătută cu bestialitate. Motivul ar fi fost chiar intervenția ei și detaliile pe care le-a oferit în acest caz.

„Pe data de 5 octombrie pe via Nazionale, via Garibaldi numărul 13 am văzut-o. Era îmbrăcată într-o fustă, într-o fustă scurtă, să zicem. Avea o pereche de pantofi roşii. Un maiou un pic mai decoltat, avea părul strâns şi avea părul scurt, nu îl mai avea lung, cum îl are ea. Îl avea scurt, era machiată şi avea o gentuţă mică”, a povestit românca în urmă cu câteva săptămâni, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citeste si: „Au avut o moarte lentă, în condiții îngrozitoare”. Detalii cutremurătoare despre ultimele clipe de viață ale emigranților din camera frigorifică a camionului din Anglia

Citeste si: Andreea s-a întors din Germania ca să nască în România. A ajuns de urgență la spital și au băgat-o în sala de nașteri, dar a urmat ceva halucinant: „Mi-a zis sã plec oriunde la alt spital”

Citeste si: Haos după incendiul de la Colectiv! Filmările secrete făcute de pompieri nu au fost văzute nici de procurori: „Nu le-au luat nici măcar pulsul. Șefii au văzut imaginile și filmarea a fost ascunsă tuturor”

fara descriere

Românca din Italia a fost snopită în bătaie

Fostul soț, de origine albaneză, a bătut-o crunt pe Alina pentru că a oferit informațiilegate de cazul Caracal.

„Uitaţi aşa arăt eu acum, pentru că am vrut să salvez o fată care a fost dispărută! Eu am dat nişte informaţii şi la carabinieri şi în România şi uite ce mi-a făcut la mine în acasă. Proprietate privată. Fostul meu soţ. M-a distrus pe viaţă. M-a distrus. Mi-a luat şi copilul", a spus românca din Italia, în cadrul aceleiași emisiuni de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate