Gina Pistol și Smiley copil

Gina Pistol și Smiley, alături de fiica lor

Vedete

Cum s-a schimbat viața Ginei Pistol și a lui Smiley, de când au devenit părinți. Prezentatoarea TV a dezvăluit ce se întâmplă în familia ei: "E o rutină banală pentru mulți"

Gina Pistol, dezvăluiri sincere despre viața de familie. Cum sunt ea și Smiley ca părinți?

Gina Pistol și Smiley  au trecut prin schimbări radicale de când fiica lor a venit pe lume. Cei doi au pus cariera pe planul doi și au început să își concentreze atenția asupra micuței lor, de care se ocupă îndeaproape. Chiar dacă recunosc că responsabilitățile părintești îi copleșesc uneori, artistul și partenera lui nu ar da pe nimic timpul petrecut în familie.

Citește și: Gestul cu care Smiley l-a impresionat profund pe Pavel Bartoș. Actorul nu se aștepta la una ca asta: "Așa, ca să înțelegi ce prieten îmi este el mie!"

Gina Pistol și Smiley, părinți cu normă întreagă: "E o rutină banală pentru mulţi oameni, dar pentru noi înseamnă foarte mult"

De când au devenit părinți, Gina Pistol  și Smiley se dedică tot mai mult familiei. Dacă până acum cei doi nu lipseau de la evenimente și era prezenți destul de des în luminile reflectoarelor, acum totul s-a schimbat. Timpul pe care îl petreceau în doi sau cu prietenii a fost înlocuit de cel alături de fetița lor.

O mărturisește chiar prezentatoarea TV, care a dezvăluit, într-un interviu recent, că ea și Smiley au un întreg ritual, atunci când vine vorba de Josephine: "Atunci când reuşim să fim acasă amândoi, avem rutina noastră cu Josephine. Punem muzică şi dansăm, încă de dimineaţă – e cel mai bun exerciţiu de cardio pe care fiica noastră îl face cu noi, stăm împreună, mâncăm în tihnă, o băgăm împreună la somnul de după-amiază, citim poveşti… E o rutină banală pentru mulţi oameni, dar pentru noi înseamnă foarte mult."

, a declarat Gina Pistol, pentru tvmania.ro.

Gina Pistol și Smiley copil

Gina Pistol și Smiley, alături de fiica lor

[Sursa foto: Instagram]

Josephine, un copil model

Gina Pistol recunoaște că este și o mămică norocoasă, din toate punctele de vedere. Iubita lui Smiley susține că nu se confruntă cu situații tensionate în postura de părinte, și asta pentru că Josephine este un copil cuminte și extrem de ascultător: "(...) Vine lângă mine atunci când îmi pregătesc ţinuta, se uită, atinge anumite obiecte, dar îi explic ca unui om mare, unde are voie şi unde nu şi înţelege.

Citește și: „Minte că are un copil cu Smiley” Gina Pistol, înfuriată la culme de acuzațiile care i se aduc. Reacția memorabilă a prezentatoarei TV

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Se mai uită în trusa mea de machiaj, ia pensulele, se joacă cu căpăcelele de la creioane, dar îi explic să aibă grijă să nu le spargă. E un copil foarte cuminte, nu trebuie să îi spun de două ori că nu e bine să facă anumite lucruri. E incredibil când de mult pot înţelege nişte copii.", a mai povestit prezentatoarea TV, pentru sursa citată.

Gina Pistol și Smiley fetiță

Gina Pistol, alături de fiica ei

[Sursa foto: Instagram]