Cum s-au cunoscut Kalif și Letty: „E toată familia aici, zici că suntem la nuntă”

Kalif și Letty alcătuiesc un duo care a cucerit publicul prin intermediul piesei pe care au lansat-o împreună - „Iubește-mă și atât”, ajungând rapid la peste 2,4 milioane de vizualizări pe YouTube.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Kalif își amintește cum totul a început pe Instagram. „Am văzut un filmuleț în care Letty cânta o piesă la București FM și m-a impresionat vocea ei foarte mult!”, povestește artistul.

Citeste si: Dezvăluiri dureroase ale unei cântărețe celebre! Letty: „Eu nu am avut copilărie”

Citeste si: Kalif și Letty au lansat piesa care face furori în Youtube

Citeste si: Omar si Letty au lansat videoclipul piesei "Alhayat" regizat de Alex Ceausu

Letty își amintește și ea ziua aceea.  „Era un concurs și am făcut un cover la radio. Kalif m-a auzit și mi-a scris pe Instagram că i-ar plăcea să facem o piesă împreună. Asta era acum 2 ani. Eu nu i-am răspuns, nu am observat mesajul decât după vreo săptămână. Un prieten comun mi-a spus că e un muzician talentat Kalif și că ar trebui să mă văd cu el să vorbim”, povestește amuzată frumoasa Letty.

fara descriere

Povestea a mers mai departe într-un mod amuzant, Kalif și Letty încă râd atunci când își amintesc. Letty i-a dat întâlnire la o cafenea din Parcul Tineretului, unde a venit împreună cu părinții, fratele, managerul și soția acestuia. Când a ajuns Kalif acolo s-a gândit: „E toată familia aici, zici că suntem la nuntă sau că urmează să o cer de nevastă!”. Privind înapoi, Kalif se felicită că a mers la acea întâlnire care avea să le schimbe viața amândurora: „Recunosc că inițial am fost indecis. Nu știam dacă să mă duc sau nu. Iar când am ajuns, am avut un șoc să îi văd pe toți acolo. Nu mă așteptam. Eu eram singur, ei erau șase!”

Cei doi au planuri muzicale mari și lucrează în prezent la o piesă nouă despre iubire.

fara descriere

Kalif și Letty sunt artiștii noului val din muzică

Kalif este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți ai noului val originari din Buzău, colaborările sale cu diverși alți artiști având un succes uriaș în topurile de specialitate. Letty este și ea, în ciuda vârstei (17 ani), o artistă cu experiență, ea începând să cânte încă de la 5 ani și a obținut o serie de premii importante, iar de-a lungul timpului, în afară de colaborarea cu Kalif, se poate lăuda și cu alte melodii cunoscute și premii pe măsură.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate