Cum să te distrezi la maximum de Revelion

Cum îţi doreşti să petreci Revelionul de anul acesta: acasă, în linişte sau intens? Dacă optezi pentru a treia variantă şi vrei să te distrezi la maximum pe final de 2018 şi început de 2019, ar fi bine să mergi într-o vacanţă de neuitat. Grăbeşte-te şi s-ar putea să mai prinzi o ofertă de vacanţă excelentă pentru Revelionul din 2019!

Distribuie pe:

Autor: R.L.

O vacanţă de Revelion nu este deloc greu de stabilit, atâta vreme îţi faci un plan foarte bun de acţiune, în care să pui accentul pe următoarele aspecte: alegerea destinaţiei potrivite, alocarea unui buget corespunzător (care să ia în calcul cheltuielile cu transportul, mâncarea, cazarea, eventualele activităţi, achiziţia de suveniruri şi cheltuielile neprevăzute) şi bagajele. În ceea ce priveşte bagajele, este esenţial că acestea să fie împachetate corect (astfel încât să nu aibă o greutate mult prea mare) şi, de asemenea, să fie transportate în trolere şi/sau valize foarte bune.

Dacă nu eşti mulţumit de geamantanele pe care le ai şi ai de gând să pleci în concediu cu toată familia, este esenţial să cumperi măcar un şi unul de adulţi, însă ai grijă să alegi ceva de calitate. Ca să-ţi iei asemenea obiecte, ai două variante: să le achiziţionezi online şi să mergi direct intr-un magazin. Dacă vrei să găseşti rapid un troler de calitate, foloseşte un motor de căutare şi scrie . Rezultatele pe care le vei obţine la căutare o să te direcţioneze către diverse trolere Lamonza aflate la vânzare pe altex.ro, website-ul celei mai mari companii de electronice şi electrocasnice de pe piaţa locală.

În cazul în care te întrebi unde să mergi în concediu de Revelion, cu siguranţă că o să te ajute informaţiile de mai jos.

Unde sunt interesaţi românii să-şi petreacă vacanţele de Revelion 

Un indiciu foarte important în ceea ce priveşte destinaţiile pentru vacanţele de Revelion preferate de români îl oferă motorul de căutare Google.

Mai exact, căutările efectuate, într-o anumită perioadă, cu ajutorul motorului de căutare. Astfel, ne-am gândit să analizăm căutările de pe Google pe care le-au făcut românii în perioada septembrie - noiembrie, după cuvintele cheie „oferte revelion 2019”. A reieşit că românii s-au interesat despre ofertele de Revelion din Braşov, Bucureşti, Bulgaria, Buşteni, Dubai, Sibiu, Sinaia, Maramureş, munte (la general) şi România (la general). În funcţie de numărul căutărilor, pe primele cinci locuri s-au aflat, în ordine descrescătoare, următoarele cuvinte cheie: „oferte revelion 2019 România” (21.600
de căutări), „oferte revelion 2019 Bucureşti” (peste 8.000 de căutări), „oferte revelion 2019 munte” (7.100 de căutări), „oferte revelion 2019 Maramureş” (6.200 de căutări) şi „oferte revelion 2019 Bulgaria” (aproape 3.200 de căutări). În schimb, pe ultimele cinci locuri, în ordine descrescătoare (în funcţie de volumul căutărilor), s-au clasat cuvintele cheie „oferte revelion 2019 Braşov” (2.150 de căutări), „oferte revelion 2019 Sibiu” (2.150 de căutări), „oferte revelion 2019 Sinaia”(aproximativ 1.500
de căutări), „oferte revelion 2019 Buşteni” (în jur de 800 de căutări) şi „oferte revelion 2019 Dubai” (aproape 600 de căutări).

Dacă nu-ţi surâde niciuna dintre destinaţiile de mai sus şi cauţi ceva „altfel” pentru concediul de Revelion, află mai jos alte câteva sugestii de locuri în care ai putea să-ţi petreci vacanţa.

Columbia

Columbia este una dintre cele interesante destinaţii turistice din America de Sud. O ţară în care istoria şi cultura îţi dau întâlnire la fiecare pas, Columbia este ideală dacă vrei o destinaţie exotică, pentru nişte momente unice.

Emiratele Arabe Unite

Dacă nu-ţi surâde ideea să mergi în Dubai, poţi să alegi un alt emirat dintre cele care intră în componenţa Emiratelor Arabe Unite (EAU). În afară Dubaiului, din EAU fac parte şi Ajman, Abu Dhabi, Fujairah, Ras Al-Khaimah, Sharjah şi Umm Al-Qaiwain. Oricare dintre emiratele din EAU reprezintă o destinaţie de vacanţă excelentă dacă vrei să simţi şi trăieşti, o săptămână sau zece zile, printre cei mai bogaţi oameni din lume. Dacă te sperie perspectiva unor temperaturi ridicate, află că între octombrie şi aprilie este cel mai bine să mergi într-un concediu în EAU, din punctul de vedere al vremii.

Mauritius

Te-ai întrebat vreodată cum arată paradisul? Indiferent dacă ţi-ai pus această întrebare sau nu, o să-l poţi vedea, în scenariul în care îţi faci vacanţa de Revelion în Mauritius, unele dintre frumoase insule din întreaga lume. Acolo, te vor aştepta plaje splendide, peisaje uimitoare, nenumărate fructe exotice şi o vreme de vis.

 

sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Citește și:

Interlopul român împușcat în SUA ducea o viață de nabab! Cum se plimba liderul clanului Sadoveanu pe străzile din Los Angeles cu muzica la maxim într-un BMW decapotabil de...

Pașaportul de vaccinare, adoptat oficial de Islanda! „Obiectivul este de a facilita circulaţia între ţări”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Aroganța de milioane de euro a lui Ion Țiriac. Nu o să îți vină să crezi ce a făcut!

Nu mai cumpărați acest medicament din farmacii! Provoacă orbirea. Medicii avertizează

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Ce salariu are cel mai cunoscut medic din lume. Câștigă mai bine decât președintele SUA

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies