Cum se comportă în realitate Roxana cu Bogdan Mocanu! Imagini din culisele de la Puterea Dragostei surprinse de Jador

Jador a suprins înainte de gala de la Puterea Dragostei, imagini din culisele emisiunii. În acestea apar Roxana și Bogdan Mocanu.

Autor: C.L.

In articol:

 

Jador filmează pentru vlogul său mai multe imagini în afara emisiunii de la Puterea Dragostei.

Însă, una din ultimele postări făcute de Jador este chiar în culisele emisiunii, acolo unde concurenții se pregătesc înainte de a filma gala care a fost difuzată sâmbătă.

Până acum nimic ieșit din comun, însă la un moment dat, în cadru apar Roxana și Bogdan Mocanu. Cei doi stau de vorbă, este clar că discuția este una serioasă. Se opresc însă când Roxana îl zărește pe Jador că vine spre ei cu telefonul mobil. Apoi, la cererea lui Jador, cei doi se sărută.

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

Bogdan Mocanu și Jador sunt prieteni, cei doi impart și aceeași camera în hotelul din Istanbul unde sunt cazați băieții de la Puterea Dragostei. Așa se face că Bogdan Mocanu apre mereu în fimulețele sau live-urile lui Jador.

Citeste si: ”Detectivul de paranormal” Ioan Burculeț dezvăluie secretele băieților de la Puterea Dragostei! Cine va câștiga VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Raffa și Bogdan Mocanu, la un pas de bătaie din cauza Roxanei! Andreea Mantea a fost nevoită să intervină: „Chiar vă bateți joc de mine?”

Citeste si: Andy aruncă bomba la Puterea dragostei! ”Roxana îi va da rapid papucii lui Bogdan Mocanu, știe și el”! Motivul pentru care fostul iubit al femeii nu crede în noua ei relație EXCLUSIV

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei a vrut să fie eliminat pentru Roxana

Între Bogdan și Roxana pare a fi acum o dragoste mare, deși, sunt mulți care susțin că sentimentele de iubire sunt doar dintre Mocanu spre tânără. Acesta, a vrut în gala de sâmbătă chiar să plece acasă. El i-a spus Andreei Mantea că nu-și mai vede rostul în emisiune dacă Roxana nu mai e acolo. Din fericire pentru cei doi îndrăgostiți, ambii au fost salvați de la eliminare și pot să-și continue povestea de dragoste în casă.

Roxana de la Puterea Dragostei a făcut cuplu cu Andy

Roxana este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Ea a făcut cuplu o bună perioadă de timp cu Andy, fostul conurent despre care spunea că nutrește sentimente profunde. Însă, într-o emisiune, o altă concurentă a dat-o de gol pe Roxana, spunând că aceasta vorbește la telefon și îi trimite mesaje lui Alexander, un conurent de la Puterea Dragostei Grecia. Într-una din gale, Alexander a fost invitat în emisiune, iar Roxana l-a sărutat de față cu Andy. A fost momnetul despărțirii dintre cei doi. Roxana nu a făcut cuplu însă nici cu Alexander, care avea o iubită grecoaică. Acum, se pare că atenția brunetei este îndreptată spre Bogdan Mocanu. Rămâne de văzut cât timp va rezista relația lor.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ceartă la Puterea Dragostei! Simina și Alex, dialog dur: ”Nu o duce capul”! Jador a aruncat bomba: ”Am dovezi”

”Detectivul de paranormal” Ioan Burculeț dezvăluie secretele fetelor de la Puterea Dragostei! Cine va câștiga VIDEO EXCLUSIV

Roxana, declarație de dragoste emoționantă pentru Bogdan Mocanu! Ei sunt cel mai nou cuplu de la Puterea Dragostei

Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei, supărat că a fost cuplat de toată lumea cu Deea! ”Nu vreau să fiu cu ea” EXCLUSIV

Este cutremur total la Moscova! L-a găsit mort. Doliu imens în Rusia

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Oana Roman a rămas cu ochii în soare. Marius Elisei a plecat de acasă. Definitiv!

Roxana, declarație de dragoste emoționantă pentru Bogdan Mocanu! Ei sunt cel mai nou cuplu de la Puterea Dragostei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies