”Detectivul de paranormal” Ioan Burculeț dezvăluie secretele băieților de la Puterea Dragostei! Cine va câștiga VIDEO EXCLUSIV

Ioan Burculeț, specialistul în astrologie și ”detectiv de paranormal” la WOWbiz.ro a studiat pozele concurenților de la Puterea Dragostei. Pe baza imaginilor, fără să știe altceva despre aceștia, specialistul a dezvăluit secretele băieților din casa de la Puterea Dragostei.

Autor: C.L.

In articol:

Specialistul Ioan Burculeț a studiat pozele băieților de la Puterea Dragostei și pe baza numelor și a datelor de naștere ale acestora a dezvăluit amănunte despre ei, dar și cine are cele mai mari șanse să câștige acest concurs.

Alexandru Oian u: ”Anumite nuanțe la acest concurent, faptul că uneori trăiește în trecut, ar putea să-l dezavantajeze din punct de vedere al unor alegeri coerente. Dacă își dorește să ajungă pe ”podium” va trebui ca atitudinea lui să fie modificată, ca și toată abordarea lui în general.

Ricardo: ”Din punct de vedere al personalității este inteligent, are șarm. Dar în timpul concursului veți sesiza anumite nuanțe de slăbiciune, de sensibilitate. Dincolo de faptul că el este atrăgător pentru reprezentantele sexului frumos, el are acea sensibilitate pe care cine o va descoperi la el, nu va avea de pierdut”

Citeste si: Mesajul lui Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei după ce a fost criticat pentru că a sărutat-o pe Deea! "Intențiile mele au fost..."

Citeste si: E incredibil ce a putut să-i facă Jador Simonei! S-a răzbunat pentru palma pe care a primit-o! "Atunci când ai 1,30..."

Citeste si: “Ținem legătura foarte des,” Fiica Andreei Antonescu, motivul pentru care a rămas cu tatăl ei, Traian Spak, după separarea părinților- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

Citeste si: Scandal monstru la Puterea Dragostei, între Roxana și Ricardo! A aruncat cu ceva în el și pe urmă l-a îmbrâncit! Ricardo a căzut

Ioan Burucleț despre Alex Zănoagă: ”E un contrast în interiorul lui”

Alex Zănoagă: ”O scindare a personalității din cauza unor amintiri timpurii, din perioada copilăriei, își pune amprenta în momentul de față, așa că uneori vrea să pară ceea ce nu este. Și de acolo, uneori e un contrast în interiorul lui, o zbatere puternică, și asta ar putea să-i aducă un eșec la un moment dat”

Raffa: ”Are o inteligență subtilă, iar uneori parcă scala minciunii e mai crescută la acest concurent. Nu vorbim despre minciuni în sensul rău al cuvântului, ci despre o subtilitate... Ar trebui să spună lucrurilor pe nume! Acest lucru, dacă e folosit cum trebuie, îl va dezavantaja în concurs”

Jador: ”Datorită personalității puternice pe care știe să și-o pună în valoare are de câștigat, însă are uneori un limbaj expresiv, cu o latură picantă, care nu dă bine mereu. Ar putea să câștige din punctul ăsta de vedere dacă își va tempera limbajul”

Bogdan Mocanu: ”Sensibilitatea lui spune multe. E sensibil, dar dual. Poate avea de câștigat datorită acestei atitudini duale: când zici că minte, spune adevărul, și invers, ăsta însă e atuul lui. Întotdeauna va avea două atitudini în abordarea lui și asta poate să spună și că se ferește de ceva. Va fi eliminat la un moment dat”

Ce spune Ioan Burculeț despre Alexandru Bobicioiu: ”Va fi apreciat de public”

Alexandru Bobicioiu:  ”Are o latură sufletească bună, sensibilă, are însă niște stări de reverie pe care nu le pot explica. Acest concurs e greu pentru el, pentru că are o puritate sufletească, și cu siguranță îi va aduce lângă el o parteneră pe care o merită. Să nu vă mire faptul dacă aici, la Puterea Dragostei, se naște o idilă care va avea continuitate și după aceea. Cred că e unul din puținele personaje masculine de aici care știe ce vrea, are un grad mare de sensibilitate, va fi apreciat de public, indiferent de punctele lui slabe”.

Vezi AICI ce a spus specialistul în astrologie Ioan Burculeț despre fetele de la Puterea Dragostei

 

p> 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dani Mocanu spală pe jos cu Jador de la ”Puterea Dragostei”! Ce spune despre manelist VIDEO

Victor Slav, replică fabuloasă pe seama relației pe care Bianca Drăgușanu a avut-o cu Adrian Cristea: „Se dădea mare că trebuie să aibă un fotbalist. Stai liniștit că a mai avut”

Cum au devenit prietene Raluca și Bianca de la Puterea Dragostei? Acum se iubesc, dar în urmă cu ceva timp își aruncau cuvinte grele

3 zodii vor primi speranțe pentru o dorință mai veche. Până la sfârșitul anului devine realitate

Doliu imens în televiziunea din România! A fost găsit MORT. SOC total la Antena 1

„El susține minciuna.” Gina Pistol, înfuriată de internauți. Ce acuzații i se aduc prezentatoarei TV

Putin s-a prăbușit. Vestea nopții de la Kremlin

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies