Cum se numește băiețelul lui Culiță Sterp? Este vorba despre un nume rar întâlnit

Culiță Sterp, fostul concurent de la Survivor România, a spus ce nume a ales pentru băiețelul său.

Culiță Sterp fiu
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Culiță Sterp este în culmea fericirii de când a venit tătic! Fostul concurent de la Survivor România 2021 traversează o perioadă extrem de frumoasă și se simte un bărbat împlinit. Are o carieră de succes, iar băiețelul lui îi face viața mai frumoasă de când a venit pe lume. 

În urmă cu doar câteva luni, mama Geta declara faptul că numele ales pentru cel mic este unul biblic, din Vechiul Testament, care începe cu M și se termină cu N.

Citeste si: Culiță Sterp, dedicație pentru Zanni, direct de la o petrecere la care a fost invitat să cânte. Artistul a fredonat o melodie pentru câștigător

Până la momentul actual, artistul nu a spus ce nume a ales pentru fiul său. Însă, în urmă cu puțin timp, pe contul său de Youtube, Culiță Sterp a postat un vlog, unde a dezvăluit cum îl cheamă pe micuț, dar a postat și primele imagini din prima zi cu micuțul.

Se pare că numele ales pentru băiețelul lui Culiță Sterp este Milan, care înseamnă cel iubit de popor și cel care are milă. 

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

"Știți cum îl cheamă?! Sterp Milan! Înseamnă cel iubit de popor, cel care are milă", a spus Culiță Sterp, în vlogul său. 

În videoclip se mai putea observa faptul că Faimosul era copleșit de emoții și abia și-a putut stăpâni lacrimile. Înconjurat de familie, dar și de cei apropiați, a transmis cele mai sincere sentimente despre viața de tătic. 

Culiță Sterp a fost eliminat de la Survivor România

Faimosul Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor România, după ce a refuzat să mai intre pe traseu. Artistul și-a dorit extrem de tare să fie acasă în momentul în care fiul lui se va naște. 

Citeste si: Culiță Sterp a dat cărțile pe față! Ce mânca, de fapt, la Survivor România! „Ne dădeau numai...”

Culiță Sterp fiu
Culiță Sterp [Sursa foto: Instagram]

„  Vreau să spun ceva, să-mi cer scuze echipei mele, oamenilor de acasă și celor de aici. Nu cer milă nimănui, cer doar înțelegere. Din secunda asta,  eu, Culiță Sterp,  nu mai   intru pe niciun traseu Survivor. Nu știu cum o să se realizeze. 

Nu vreau să fac vreo nebunie, să plec prin junglă. Vreau să se găsească o soluție să ajung acasă. Dacă nu, o să fiu nevoit să plec iar în junglă și-mi asum orice risc până ajung la civilizație, să  ajung acasă. Din secunda asta nu mai intru pe niciun traseu. Sper să  fiu înțeles de oameni  și de echipă și să nu fiu judecat”,  a spus Culiță Sterp.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies