Cât a slăbit Culiță Sterp la Survivor România. A rămas șocat când s-a urcat pe cântar

Culiță Sterp a fost la Survivor România timp de 5 luni, iar viața în junglă nu a fost deloc ușoară pentru că a slăbit foarte mult.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Când a revenit în România, Culiță Sterp s-a cântărit și a rămas șocat să constate cât a slăbit la Survivor România.

Cât a slăbit Culiță Sterp la Survivor România

Culiță a fost descalificat de la Survivor
Câte kilograme a slăbit Culiță la Survivor[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cea mai amuzantă fotografie cu Culiță Sterp! Cum arăta pe vremea când nu cunoscuse celebritatea

Culiță Sterp a rezistat în competiția Survivor România timp de 5 luni. Deși nu a fost votat de colegii săi, el a refuzat să intre pe traseu, pentru a fi descalificat, să poată reveni în țară. Iubita se se pregătea să nască și artistul voia să-i fie alături în cel mai fericit moment din viața lor. Culiță a revenit slab, cu multe kilograme în minus, după stilul de viață greu petrecut în jungla din Republica Dominicană. Când s-a cântărit a avut un șoc.

„Mi se văd coastele, trebuie să pun pe mine. Zici că-s ca în liceu. Vai de capul meu! Am ajuns la proba cântarului și mi-e frică să mă pun pe el.

Aveam 105 kilograme când am plecat la Survivor. Acum am 88 de kilograme.

Cine m-a dus pe mine acolo? 88 de kilograme?? Vai de capul meu! Satana mai merge acolo, nu eu.”, a spus Culiță Sterp după eliminarea de la Survivor România

Citeste si: “Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama- kfetele.ro

Citeste si: Culiță Sterp, prima piesă despre fiul său și al Danielei Iliescu! „Dar de cand eu am baiat...”

Culiță Sterp a devenit tată de băiat

A rămas șocat când s-a urcat pe cântar
Culiță este în culmea fericirii[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cum se va numi băiețelul lui Culiță Sterp și al Danielei Iliescu. Mama Geta s-a dat de gol: „E biblic, din Vechiul Testament!”

Culiță Sterp și iubita lui Daniela traversează cea mai frumoasă perioada din viața lor. Ei au devenit de curând părinți.

„Astăzi 17 iunie, am văzut cum arată fericirea, până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment, aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să le simțiți, pentru că vă schimbă viața cu adevărat.

4 kg și 55 cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băiat, pe care l-a adus pe lume cea mai frumoasă și cea mai iubită mămică din lume @daniela.iliescu! Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viața frumoasă și să nu vă lipsească nimic!”, a scris Culiță Sterp pe contul de socializare.

Citeste si: Mama Geta a vorbit despre nunta lui Culiță Sterp cu Daniela Iliescu: „Dacă ajută Dumnezeu, nici la anul”

Culiță Sterp a participat la Survivor România, dar a fost descalificat

Culiță Sterp a rezistat în Republica Dominicană 5 luni. El a fost un concurent extrem de buni, iar fanii îl vedeau învingător. El nu a mai vrut să stea la Survivor România, pentru că se apropia momentul în care iubita sa aducea pe lume primul lor copil, așa că a refuzat să mai intre pe traseu. Producția a analizat decizia lui și s-a decis să fie descalificat și să părăsească competiția Survivor România.

”Eu, în ultimul timp, nu pot să mă mai concentrez la nimic. Ce s-a vorbit acum la consiliu nu asimilez. Gândul e acasă, nu-mi mai stă capul la această competiție. Sunt de atâta timp aici și nu sunt acasă lângă familia mea, lângă viitoarea mea soție care trebuie să nască, ca orice femeie gravidă a avut pofte și nu am fost acasă. Unii își doresc să rămână mai mult, alții mai puțin, cum sunt eu. Eu nu-mi doresc, îmi doresc să fiu acasă. Mi-am depășit toate limitele.”, a spus Culiță Sterp.

El a părăsit competiția, deși avea toate șansele la marele premiu Survivor România 2021.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cea mai amuzantă fotografie cu Culiță Sterp! Cum arăta pe vremea când nu cunoscuse celebritatea

EXCLUSIV Mama Geta, dezvăluiri despre momentul în care a venit pe lume nepoțelul ei: ”Daniela, săraca, a leșinat chiar după naștere”

Mama Geta, prima reacție după ce și-a văzut nepotul: „Abia aștept să-l iau în brațe...”

„Acum se simte total diferit” Ce se întâmplă cu Theo Rose, însărcinată în cinci luni: „Nici nu vreau să mă gândesc, mă ia plânsul”. Care este cea mai mare temere a ei după ce va...

Se întâmplă în TOATE MAGAZINELE din România! Este cutremur total. Nu mai scăpăm

„Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie

Cel mai șocant episod din istoria tenisului. Cariera legendarei Monica Seles, stopată de un obsedat care a înjunghiat-o pe teren. Video

Mama Geta, prima reacție după ce și-a văzut nepotul: „Abia aștept să-l iau în brațe...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies