Cum va mai rezista Marius Teicu fara fiica sa trecuta in nefiinta? Compozitorul a recunoscut ca e dependent de cei dragi: „Cum sa transmiti altora niste sentimente frumoase si pozitive, cand tu te zbati intr-o drama? Familia e bateria vietii mele!” | DEZV

Marius Teicu trece prin clipe dramatice dupa decesul fiicei sale, Patricia.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Marius Teicu trebuia sa faca fata unei drame cumplite, moartea fiicei sale, Patricia, care a decedat la doar 41 de ani din cauza unei leucemii. Compozitorul avea o  legatura speciala cu Patricia, la fel si cu ceilalti membri ai familiei. (vezi primele imagini cu Marius Teicu dupa moartea fiicei sale). 

„Pentru un artist, mai ales unul cu o sensibilitate exacerbata, cum e cazul meu, familia e extrem de importanta. Eu cu sotia si cu fiica mea nu ne-am certat niciodata. Ei, discutii au mai fost, ca in orice familie, dar certuri, niciodata. Daca m-as certa cu ai mei, as fi un om terminat. N-as mai fi bun de nimic. Sunt dependent de familie, de atmosfera din casa. Si, multumesc lui Dumnezeu, am avut parte de-o familie minunata”, a dezvaluit Teicu intr-un interviu pentru Formula AS.

fara descriere

Acesta a marturisit ca, daca s-ar intampla un eveniment nefericit in familie, ar fi un om chinuit. „E greu de crezut ca cineva poate sa creeze, cand sufletul ii e torturat, chinuit, nelinistit. Cum sa transmiti altora niste sentimente frumoase si pozitive, cand tu te zbati intr-o drama? Familia e bateria vietii mele”, a spus Marius Teicu.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate