A colaborat Ionela Prodan cu Securitatea? Vezi motivul pentru care mama Anamariei Prodan a fost verificată de CNSAS!

Ionela Prodan a fost verificată de CNSAS atunci când a candidat la alegerile parlamentare.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

fara descriere

Ionela Prodan a fost verificată de CNSAS, Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securitătii. Cântăreaţa de muzică populară, care a decedat pe 7 aprilie 2018, la 70 de ani, a fost candidatul PSD pentru Colegiul 3 Camera Deputaţilor din Diaspora, la alegerile parlamentare din 2012. Mama Anamariei Prodan nu a intrat în Parlament, dar, ca orice candidat, a fost verificată dacă a colaborat cu Securitatea.

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente cu Prodanca și Reghe în America! Ce spune impresara despre relația ei cu soțul ei! ”Trece timpul...”

Citeste si: Anamaria Prodan și-a vândut apartamentul pentru a achita o factură la telefon! Cum a reacționat Ionela Prodan

Citeste si: Anamaria Prodan, mesaj emoționant la un an de la moartea mamei sale: ”Să râzi și să cânți alături de îngerii tăi”

Ionela Prodan a fost verificată de CNSAS. A candidat la funcţia de deputat în 2012

Pe 4 martie 2014, după verificări temeinice, CNSAS a eliberat o adeverinţă care atestă că Ionela Prodan nu a fost colaborator al Securităţii. “În baza notei de constatare din data de 20.12.2013, prin care doamna Tănase (Prodan) Ionela a fost verificată din oficiu, în calitate de candidată la funcţia de deputat în Parlamentul României”, se scrie în document. (vezi cum a venit soţul Ionelei Prodan la cimitir)

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate