Cumplit! O mamă și-a chinuit cei 5 copii în cel mai traumatizant mod! Și-a pus cablul de la fierul de călcat de gât și a amenițat toată noaptea că se sinucide

Cinci frați din Botoșani au trăit clipe groaznice în casă, după ce mama lor a vrut să se sinucidă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

O mamă și-a terorizat cei cinci copii pe care îi are. Ce a putut să facă femeia din Botoșani te va lăsa cu gura căscată!

Conform presei locale, mama din Botoșani le-a oferit pruncilor săi un ”scenariu” horror noaptea, neputând să se mai odihnească niciunul dintre ei. Femeia s-a plimbat ore întregi în toată casa cu un cablu de la fierul de călcat în jurul gâtului. Cei cinci copii au stat să o păzească pe mamă întreaga noapte pentru a nu face vreu gest necugetat, scrie monitorulbt.ro. 

Citeste si: Atenție! Care este cea mai falsificată bancnotă din România! Câteva mii sunt în circulație

Citeste si: O vedetă a vrut să fie sexy, dar a dat-o în bară! Ce s-a observat în fotografie i-a făcut pe oameni să râdă de ea

Citeste si: Cazul Sorina. Micuța de 8 ani a acceptat să plece în America! Asistenții maternali: ”Nu se întreabă cu cuţitul”

Dimineața, unul dintre copii a sunat imediat după ajutor. Medicii ajunși la fața locului au luat-o pe femeie imediat și au transportat-o la spital. Mama celor cinci prunci din Botoșani suferea de depresie, după ce și-a pierdut soțul.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate