O vedetă a vrut să fie sexy, dar a dat-o în bară! Ce s-a observat în fotografie i-a făcut pe oameni să râdă de ea

O vedetă cunoscută la nivel internațional a vrut să fie super sexy, dar a reușit să creeze controverse pe internet. Ce s-a văzut în fotografie.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Este vorba despre Kylie Jenner. Vedeta a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare alături de Anastasia Karanikolaou, însă în imaginea respectivă se vede că a trecut prin mai multe filtre de editare.

Mai multe persoane i-au transmis mesaj în care i-au scris că se vede că fotografia în care apare alături de Anastasia este modificată și că a trecut prin mai multe filtre ale photoshopului. Din dorința ca tânăra Kylie Jenner să aibă fundul mai bombat, a reușit să facă o ”curbă” și pernei din spatele ei: "Data viitoare când își modifici o poză, asigură-te că nu stai în fața unei perne cu striații".

Citeste si: Devăluiri despre trecutul amoros al lui Rusu de la Puterea Dragostei! Fosta iubită, Roxana, Prințesa Ardealului, îl face praf: „Nu există „scuză-mă” în cazul tău”

fara descriere

Citeste si: De ce Bianca de la Puterea Dragostei nu mai vrea să fie liderul casei! Cum i-a răspuns Mary

Citeste si: Fosta Primă-Doamnă, actrița Angelica, a căzut pe scări, în casă, după ce ar fi băut! A fost operată de urgență

De asemenea, o altă persoană a observat un alt detaliu bizar în imagine: ”De ce stai cu mâna ridicată în aer?”, făcând referire la Anastasia care s-a fotografiat cu mâna dreaptă în aer.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate