Cutremur de 4 grade în România, noaptea trecută

Un cutremur a avut loc noaptea trecută în România, conform INFP.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, un cutremur cu o intensitate mai mare a avut loc seara trecută în România.

Cutremurul a avut 4.1 grade pe scara Richter și s-a produs la ora 22:41, în județul Buzău. De asemenea, seismul s-a produs la o adâncime de 145 de kilometri.

Totodată, dimineața trecută a mai avut loc un alt cutremur, având o magnitudine de 2.3 grade pe scara Richter. De asemenea, seismul s-a produs la o adâncime de 129 de kilometri. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Nehoiu(34km), Buzău(50km), Covasna(52km), Râmnicu Sărat(56km), Odobești(57km).

Citeste si: Atac terorist! 9 persoane, inclusiv un fost ministru, au murit! Alte 13 persoane au fost rănite

fara descriere

Citeste si: Tragedie de neînchipuit în România! Soţia unui preot s-a aruncat din ambulanţa care o ducea la spital și a murit!

Citeste si: Vești bune pentru unii români! Categoria de angajați care va avea salariile crescute

Două cutremure mari în România

Cel mai puternic seism din acest an a avut 4,4 pe Richter şi s-a produs în data de 9 ianuarie, în zona județului Buzău. Acest seism a fost cel mai important cutremur după cel înregistrat în data de 28 octombrie 2018, de 5,8 pe Richter, în judeţul Buzău. Al doilea cel mai puternic cutremur de anul acesta a avut loc în data de 19 mai, având o magnitudine de 4.2 grade pe scara Richter. El s-a produs la ora 22.23. De asemenea, seismul s-a produs la o adâncime de 114 kilometri. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Nehoiu(44km), Odobești(49km), Covasna(53km), Râmnicu Sărat(55km), Panciu(56km). 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate