Cutremur în această seară în România

Un cutremur a avut loc în România în această seară. Seismul s-a produs în județul Vrancea.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Conform INFP, un seism a avut loc în țara noastră, astă seară, la ora 19.06. Seismul s-a produs în județul Vrancea, având 3.2 grade pe scara Richter. De asemenea, cutremurul s-a produs la o adâncime de 100 de kilometri.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Odobești(48km), Nehoiu(48km), Covasna(52km), Slănic-Moldova(53km), Panciu(53km).

Citeste si: Papa în România 2019. Mesajul Papei Francisc pentru români, după ce a plecat din țara noastră

Citeste si: Scene halucinante pe stadion, după ce CSA Steaua a ratat promovarea! S-a lăsat cu bătaie și gaze lacrimogene

fara descriere

Citeste si: Semn divin. Un curcubeu a apărut pe cer, la Sibiu, la plecarea Papei din România - GALERIE FOTO

Cel mai puternic seism din 2019 a avut loc în 9 ianuarie

De asemenea, alte trei cutremure au avut loc marți în România. Primul cutremur a avut loc la ora 03.06, în județul Buzău, având 2.5 grade pe scara Richter, la o adâncime de 119 kilometri. Cel de-al doilea cutremur a avut loc tot în județul Buzău, la ora 08.53, având 3.1 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 130 de kilometri. Iar cel de-al treilea cutremur a avut loc la ora 11.42 și s-a produs în Moldova, la graniță cu România. Seismul a înregistrat 2.2 grade pe scara Richter, la o adâncime de 3 kilometri.

Cel mai puternic cutremur de la începutul anului a avut loc în data de 9 ianuarie, în judeţul Buzău, având o magnitudine de 4,4 pe scara Richter.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate