Stiri

Cutremur în România, astăzi! Câte grade a avut seismul

Un cutremur a avut loc astăzi, în ţara noastră. De asemenea, un altul a avut loc la graniţă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Cutremur în România, astăzi! Câte grade a avut seismul

Două cutremure au avut loc astăzi. Primul cutremur a avut loc în România, la ora 01:35, în judeţul Vrancea. Seismul a avut 2.4 grade pe scara Richter şi s-a produs la o adâncime de 126 de kilometri.

De asemenea, un alt cutremur s-a produs în Republica Moldova, la ora 12:51. Cutremurul a avut 2.1 grade pe scara Richter şi s-a produs la o adâncime de 16 kilometri. 

Un cutremur puternic a avut loc în România la sfârşitul lunii octombrie 2018, în zona seismică Vrancea. Seismul a avut magnitudinea de 5,8 grade pe scara Richter şi s-a simţit şi în Bucureşti. A fost cel mai puternic cutremur din ultimii 14 ani. Seismul nu a produs pagube considerabile sau victime, însă mai multe persoane au apelat numărul de urgenţă 112 din pricina unor atacuri de panică.

Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune