Cutremur în România, în dimineața aceasta

Un cutremur a avut loc în România în această dimineață.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Conform Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, un cutremur a avut loc în România în această dimineață la ora 6:17. Seismul a avut 2.6 grade pe scara Richter și s-a produs în zona seismică Vrancea, la o adâncime de 138 de kilometri.

Citeste si: Mara Bănică, mesaj impresionant în memoria lui Mihai Constantinescu: „S-a dus într-o lume minunată”

Citeste si: 4 ani de Colectiv= 65 de morti, ZERO vinovați! Nu v-am uitat!

Citeste si: Ce se întâmplă acum cu numărul de telefon al lui Gheorghe Dincă! Cum era trecut monstrul din Caracal în telefonul apropiaților

Două cutremure de Sfânta Parascheva

Două cutremure au avut loc de Sfânta Parascheva, conform Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Primul cutremur a avut loc la graniță cu România, în Bulgaria, la ora 02.27.  Cutremurul a avut 2.4 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 5 kilometri. Cel de-al doilea cutremur a avut loc în zona seismică Vrancea și s-a produs la ora 03.30. Seismul a avut 2.7 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 93 de kilometri. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Odobești(33km), Panciu(35km), Onești(39km), Tîrgu Ocna(46km), Focșani(48km).

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate