Cutremurător! Dezvăluiri uluitoare ale lui Ruby despre ”noile” silicoane! ”Sunt abia scoase din cuptor”! Ce chinuri au marcat-o pe îndrăgita cântăreață după prima operație nereușită la sâni!

Ruby a plecat la Survivor după ce și-a refăcut operația de schimbare a silicoanelor

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Ruby este una dintre vedetele Survivor, iar cu această ocazie telespectatorii se pot delecta cu imagini incendiare cu noile silicoane ei silicoane. Cântăreața s-a operat la sfârșitul lunii octombrie, pentru a-și  înlocui proteza veche cu una mai nouă, și cam la fel de mare, iar rezultatul văzut și în primele episoade ale show-ului pe micul ecran par uimitoare.

Ruby le oferă astfel telespectatorilor o imagine cu noile înaintări, însă recunoaște că a apelat la operație nu neapărat din motive estetice, cât mai degrabă unele de ordin medical. De altfel, înainte de a pleca în aventura vieții sale, în Republica Dominicană, ea a povestit că în trecut a suferit după operația de implant pentru că nu a respectat sfatul medicilor, acelea de a purta o perioadă bustieră, să nu facă efort și să nu poarte tocuri.

Citeste si: Ce a apărut pe contul de Instagram al lui Augustin Viziru imediat după ce a început emisiunea „Survivor România”

Citeste si: David Mantea a stat cu ochii lipiți de televizor aseară, când a început emisiunea Survivor România. Pentru cine a făcut galerie băiețelul Andreei Mantea?

Citeste si: Reacția emoționantă a fetiței Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu, când și-a văzut mama la Survivor România: „Hai mami, hai!”

fara descriere

Ruby, dezvăluiri șoc! ”De proastă, mi-am pus implanturiAveam mușchiul stâng dublu față de cel drept și din această cauză, implantul nu a ajuns unde trebuia să ajungă. Se vedea urâțel”

În atari condiții, vedeta a ajuns din nou pe mâna esteticienilor, întrucât bustul ei arăta îngrozitor. ”Nu este om pe care să-l placă toată lumea. Îmi e efectiv rușine să vorbesc despre asta. De proastă, mi-am pus implanturi. Nu recomand fetelor să facă ce am făcut eu. E atât de complicat… și pleacă din liceu. Eu aveam sânii foarte mari. Mi se părea prea mult pentru mine la momentul acela și am făcut o reducție. Am făcut treaba asta după ce am terminat liceul. După ceva ani am văzut că la modă erau sânii cum îi aveam în liceu. Și am ce?! Eu nu sunt la modă?! Și mi-am făcut implanturi de silicon. Nu pot să… Nu-mi plac sânii mei în momentul acesta. Ar trebui să-mi scot implanturile. Nu am atât timp cât să-mi permit să stau la pat. Am complicat și eu lucrurile că a doua zi eram pe scenă. Sânul stâng nu e de ieșit în oraș… Trebuia să-mi fac lucrul acesta de multă vreme”, a declarat Ruby pentru viva.ro, apoi, ulterior, la a doua operație, greșelile din trecut au ieșit la iveală: ”Aveam mușchiul stâng dublu față de cel drept și din această cauză, implantul nu a ajuns unde trebuia să ajungă. Se vedea urâțel. Am știut să ascund complexul acesta. Nu m-am simțit bine”, a mai povestit cântăreața.

fara descriere

Ruby a vorbit despre noile silicoane! ”Mă voi feri de complicații”

În premieră pentru WOWbiz.ro, Ruby a vorbit despre noile silicoane, chiar înainte de a urca în avionul ce o ducea în Republica Dominicană. ”Sunt proaspăt ”scoase” acum din cuptor! Mă simt bine după intervenție și sper să nu am probleme majore la Survivor România. De data aceasta, voi purta bustiera și mă voi feri de complicații”, a comentat faimoasa la emisiunea ”Ștafeta mixtă”. Mai mult, artista avea să își și susțină declarațiile și la fața locului, unde, telespectatorii au putut-o vedea pe Ruby pe trasee încercând să își menajeze bustul, prin tot felul de tertipuri! Vedeta a evitat să se târască pe burtă, pe nisip, așa cum ar fi fost normal pe probe, și s-a deplasat pe spate, iar la aruncările în bazina a încearcat să se arcuiască pentru a evita contactul puternic cu apa dintr-odată. Să vedem însă și cât va rezista, în condițiile în care concursul va deveni din ce în ce mai dificile, iar condițiile de trai sunt foarte grele.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate