Cutremurător! La doar 15 ani, a ucis cu sânge rece un bărbat în vârstă de 40 de ani! Detalii șocante

Un bărbat de 40 de ani a fost ucis cu sânge rece de un adolescent de doar 15 ani.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Un adolescent din comuna Ruginoasa, județul Iași, a comis o crimă oribilă în urmă cu doar câteva zile. Băiatul de doar 15 ani și un vecin în vârstă de 38 de ani s-ar fi năpustit asupra victimei în vârstă de 40 de ani.

Fapta s-a petrecut pe data 11 mai, iar complicele adolescentului se numește Gheorghiţă Panciuc, zis Pichia, și a mai avut și în trecut probleme cu legea, fiind recidivist. Se pare că cei doi suspecți s-au întâlnit cu victima în apropierea barului din sat. Nu se știe exact de la ce ar fi prnit conflioctul între ei, dar adultul l-a lovit cu un bici din sârmă oțelită, iar băiatul de 15 ani cu un par. Bărbatul a suferit răni foarte grave și a fost transportat de urgență la spital. Din păcate, loviturile aplicate i-au fost fatale și el a murit a doua zi, în ciuda eforturilor făcute de medicii care s-au ocupat de cazul lui.

Citeste si: Adevărul despre datoriile lui Răzvan Ciobanu! Nimeni nu a avut curajul să spună asta după moartea lui: „Începuse să tragă ţepe”

Citeste si: Ce se întâmplă, de fapt, cu Mihai Constantinescu! Un apropiat dezminte ce se știa despre starea lui: „Toate informaţiile au fost false”

Ce se va întâmpla cu cei doi suspecți

Anchetatorii din Iași cercetează cazul pentru a afla cu exactitate care sunt circumstanțele în care s-a produs oribila crimă. Ei vor să afle dacă băiatul de 15 ani avea discernământ în momentul în care a lovit victima, având în vedere că, spun polițiștii, consumase băuturi alcoolice înainte.

Adultul nu a recunoscut încă faptele, iar minorul nu a putut fi încă audiat, potrivit anchetatorilor. El este internat la Institutul de Psihiatrie „Socola“ şi urmează a fi supus unei expertize psihiatrice în dosarul de crimă instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate