Vedete

Daddy Yankee a fost jefuit! Hotul i-a luat din camera de hotel bijuterii de 2 milioane de euro!

Celebrul artist Daddy Yankee a ramas fara bijuterii in valoare de doua milioane de euro dupa ce a fost calcat de hoti in camera de hotel.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Daddy Yankee a fost jefuit! Hotul i-a luat din camera de hotel bijuterii de 2 milioane de euro!icon photo

Daddy Yankee era cazat intr-un hotel din Valencia.

Ramon Luis Ayala, cunoscut ca Daddy Yankee, a raportat poliţiei spaniole furtul - diamante şi alte pietre preţioase -, în noaptea de marţi spre miercuri, potrivit publicaţiei online locale Las Provincias.

Potrivit unei surse citate de Las Provincias, un bărbat s-a prezentat sub numele de Daddy Yankee şi i-a cerut unui angajat al hotelului să deschidă seiful unde se aflau bijuteriile. Potrivit aceleiaşi surse, bărbatul a sustras bijuterii şi bani şi din alte camere ale hotelului, unde erau cazaţi membri ai echipei starului.

Daddy Yankee era in Spania pentru turneul lui european.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asaicon photo

Stiri

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asa

Romanii sunt inventivi, asa ca dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume, care apartine unui roman stabilit in Anglia.

Titlu secțiune